PORED SEVERINE, I SINDI JE IZGUBILA BITKU ZA STARATELJSTVO! Prošla je kroz agoniju, a ovako je pričala o bolnoj temi
Foto: Damir Dervišagić, Petar Aleksić

podelila svoje teško iskustvo

PORED SEVERINE, I SINDI JE IZGUBILA BITKU ZA STARATELJSTVO! Prošla je kroz agoniju, a ovako je pričala o bolnoj temi

Stars -

Pevačica Severina izgubila je pravnu bitku vođenu za starateljstvo nad sinom Aleksandrom.

Kako su preneli hrvatski mediji, Vrhovni sud je doneo presudu da je starateljstvo nad njihovim maloletnim sinom Aleksandrom, u potpunosti vraća ocu deteta.

Severina
foto: Printscreen/Instagram

Severina prolazi kroz bolan period, a kroz ovakvu situciju prošla je i njena koleginica nekadašnjia članica grupe "Models" i bivša učesnica rijalitija "Veliki brat", Ivana Stamenković Sindi.

Ivana Stamenković Sindi je podelila svoje iskustvo o borbi za svoje dete.

- To je jednostavno situacija koju ne možete da prevaziđete, ne možete da se odreknete svog deteta i niko ne može da vas uteši u tom momentu. To su zaista teške stvari koje mogu da razumeju samo žene kojima se to desi, niko drugi - započela je Sindi, pa nastavila:

Ivana Stamenković Sindi
foto: Printscreen

- Meni je oduzeto starateljstvo nad detetom kada je ćerka imala četiri i po godine i to je bio težak period u mom životu, ali sada je iza mene jer je Petra velika devojčica koja danas ima trinaest godina. Nas dve imamo fenomenalan odnos, ali u tom trenutku odvojiti majku od deteta je zaista bilo tragično. To je ružan deo mog života koga više ne želim ni da se sećam.

Posle teškog perioda i veoma burnog razvoda Stamenkovićeva ne krije da njena bitka i dalje traje, ali, kako navodi, najgore je prošlo.

- Ja sam se u to vreme najviše plašila da to sve ne ostavi neke psihičke posledice na dete jer je ona bila baš vezana za mene. Zato sam joj u to vreme govorila da mama ima mnogo posla i da zbog toga mora da bude više kod oca. Ona to nije prihvatala sa osmehom i sa lakoćom, ali smo nekako pregurale to - prisetila se Sindi.

Ivana Stamenković Sindi
foto: Printscreen/Instagram

- Žao mi je što je u poslednje vreme to postala normalna stvar, mada sam ja bila jedna od prvih na javnoj sceni kojoj se to desilo. Tuga me uhvati kada razmišljam o tome. Mnoge majke uopšte nemaju mogućnost da vide decu pa dođe do otuđenja deteta od majke, a to je tragično. Ja sam imala tu sreću da sam je redovno viđala i da smo bile povezane, baš sam joj bila posvećena tako da do toga nije došlo. Na žalost postoje ti tragični slučajevi kada oni žele da otuđe majku od deteta - zaključila je ona za "Grand".

Kurir.rs/Blic/Grand/K.M.

Bonus video:

00:07

Severina na nastupu Indire Radic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja