DUNJA ILIĆ PRODAJE VERENIČKI PRSTEN Verila se sa 16 godina starijim dečkom, a evo koliku mu je cenu udarila: Malo sam ga nosila...
Foto: Printskrin/Instagram

DUNJA ILIĆ PRODAJE VERENIČKI PRSTEN Verila se sa 16 godina starijim dečkom, a evo koliku mu je cenu udarila: Malo sam ga nosila...

Stars -

Bivša pevačica Dunja Ilić verila se u septembru prošle godine za 16 godina starijeg muškarca, međutim ona je prekinula veridbu i sada prodaje verenički prsten.

- Hoće li neko da veri devojku da mu prodam upola cene ovaj moj zadnji verenički prsten? Znate da sam ga malo nosila, hvala Bogu - napisala je ona.

Dunja Ilić
foto: Printscreen

Da podsetimo, bivša pevačica Dunja Ilić imala je vrlo buran ljubavni život.

Samo pre nekoliko godina njoj je preminuo verenik zbog prevelike doze nedozvoljenih supstanci. Ipak, Dunja nije odustala od ljubavi, pa je uplovila u vezu sa 16 godina starijim muškarcem.

Na društvenim mrežama je neko vreme delila zajedničke fotografije a onda prestala da ga spominje.

Dunja Ilić
foto: Printscreen

A onda je u novembru prošle godine na Instagramu ponovo postavila zajedničke slike i napisala misterioznu poruku.

- Od njih xy jedini čovek koga sam stvarno i koga ću verovatno zauvek voleti. Neko koga je život odveo od mene na jedno mračno mesto na kom nikada ne mogu da ga vidim. Svejedno. Ljubav je ista od prvog trenutka preko svih drugih koji su znali da ga neće zameniti i pristali na to. Verujem da će biti do poslednjeg trenutka... - napisala je Dunja.

Bonus video:

04:11

DUNJA ILIĆ NAŠLA MIR U GRUZIJI: Nikada mi više nije palo na pamet da sebi oduzmem život (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track