JELENA GERBEC RADILA S POGINULIM MUZIČAREM NEPOSREDNO PRED TRAGEDIJU: Smrt kolege teško joj je pala: Velika tragedija
Foto: Printscreen/Instagram

JELENA GERBEC RADILA S POGINULIM MUZIČAREM NEPOSREDNO PRED TRAGEDIJU: Smrt kolege teško joj je pala: Velika tragedija

Stars -

Pevačica Jelena Gerbec ne može da dođe k sebi od šoka zbog tragične vesti koju je saznala. Njen kolega i prijatelj, mladi violinista Dejan Mitrović stradao je u ponedeljak veče na Obrenovačkom putu, kada je na njega naleteo automobil kojim je upravljala žena.

Jelena Gerbec
foto: Pritnscreen

U stravičnom sudaru muzičar je ostao na mestu mrtav, a strašna vest pogodila je brojne pevače koji su sarađivali se i družili se sa omiljenim violinistom.

-Sad u petak smo radili zajedno kod Rokija Begovića… Šta da kažem. Velika tragedija, mnogo sam potrešena – rekla je Jelena..

Pevačica je i na svom Instagram nalogu objavila fotografiju poginulog muzičara sa slomljenim srcem, označivši da je u velikoj tuzi zbog ove tragedije u kojoj je izgubuila dragog kolegu i prijatelja.

Dejan Mitrović
foto: Printscreen

Podsetimo, u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila i koju je izazvala žena koja je prešla naglo u drugu traku, poginuo je violinista „Kraljevi benda“.

Dejan Mitrović je usled siline udarca stradao na mestu nesreće, a ekipa Hitne pomoći mogla je samo na licu mesta da konstatuje smrt mladog muzičara.

Kurir/Grand/preneo: I.L.

Bonus video:

00:17

Pomen Tomi Zdravkoviću na Centralnom groblju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track