PRIJIN NAJVEĆI HIT PREPEVAN NA FRANCUSKOM JEZIKU! Pevačica koja je otpevala pesmu poznata u Srbiji i znamo je svi! (VIDEO)
Foto: Petar Aleksić

hit na društvenim mrežama

PRIJIN NAJVEĆI HIT PREPEVAN NA FRANCUSKOM JEZIKU! Pevačica koja je otpevala pesmu poznata u Srbiji i znamo je svi! (VIDEO)

Stars -

Miona Srećković, nekadašnja učesnica "Zvezda Granda" i članica grupe "Hjurikejn", otpevala je veliki Prijin hit "Dam, dam" na francuskom jeziku i oduševila sve fanove.

Aleksandra Prijović, Koncert
foto: Petar Aleksić

Možemo slobodno reći da je Aleksandra Prijović trenutno najpoznatija mlada pevačica na Balkanu. Prijini hitovi se non-stop vrte svuda i dalje su najslušaniji na svim top listama u regionu, a sada je i prva pesma prevedena na drugi jezik.

Članica grupe "Hjurikejn", koja je donedavno živela u Francuskoj, odlučila je da pesmu "Dam, dam" prepeva na fancuski jezik.

@miona_srckvc Kako vam se svidja dam dam na francuskom? ❤️? Malo sam ga po mom prevela ali okej #damdam #cover #fy #fyp #foryou #foryoupage #foryoupgee ♬ son original - ????? ?️?

Fanovi mlade pevačice su ostali u čudu, ali i sama Prija je bila oduševljena kada je čula ovu obradu. Aleksandra je nedavno obradu kolegenice podelila na svoj Instagram profil, a komentari su samo pljuštali.

Ovaj video je za kratko vreme postao viralan, a kako zvuči "Dam, dam" na francuskom jeziku poslušajte u video snimku ispod.

Kurir.rs/ Informer/ Preneo: M. J.

Bonus video:

06:04

Izjava Aleksandra Prijović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track