"ŽIVI U PODRUMU A ULAZI KROZ GARAŽU" Bebi Dol nije viđena mesecima, komšiluk zabrinut: Svađala se sa dečkom i mnogo je mršava
Foto: Printscreen/RTS

komšiluk progovorio

"ŽIVI U PODRUMU A ULAZI KROZ GARAŽU" Bebi Dol nije viđena mesecima, komšiluk zabrinut: Svađala se sa dečkom i mnogo je mršava

Stars -

Pop pevačicu Draganu Šarić, poznatiju kao Bebi Dol, javnost nije dugo videla.

Kako bi domaći mediji saznali gde živi Bebi Dol, otišli su na Vračar, na nekoliko adresa koje su bile poznate kao prebivalište pop pevačice.

Međutim, nakon promenjenih nekoliko lokacija, komšije tvrde da Bebi Dol posle nekoliko selidbi, živi u stanu koji se nalazi u podrumu, ali i da u dom ulazi kroz garažu.

Bebi Dol
foto: Ata images

- Nismo je dugo videli. Čini mi se da je poslednji put ovuda šetala pre dva meseca. Poslednje što znam je da živi u podrumu, a da ulazi kroz garažu - priča komšinica koja živi dve zgrade od Bebi Dol, dok komšija koji je šetao kuče tvrdi.

Bebi Dol
foto: Printscreen/RTS

- Nekoliko puta sam je video dok je šetala sa momkom. Svađali su se. Nije bilo prijatno da tako nešto čujete dok ih gledate. Orila se ulica od njih dvoje. Nažalost, vidno je smršala. Potpuno druga Bebi Dol od onakve kakvu je pamtimo, doslovno je neprepoznatljiva - tvrdi komšija.

Nakon nekoliko sati kako čekanja Bebi Dol, od nje nije bilo ni traga ni glasa, dok na njenom prozoru stoje rešetke i spuštene roletne.

Kurir.rs/ Blic/ Preneo: M. J.

Bonus video:

00:48

BEBI DOL OTVORILA BOLNO PITANJE! Intimno u Sceniranju progovorila o POTOMSTVU: Usvojila bih dete!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja