TUŽNA ŽIVOTNA PRIČA DIVNE KARLEUŠE Iza maske surovog profesionalca KRILE SE OVE STVARI, s njim je godinama živela posle razvoda
Foto: Printscreen

danas bi danas napunila 66 godina

TUŽNA ŽIVOTNA PRIČA DIVNE KARLEUŠE Iza maske surovog profesionalca KRILE SE OVE STVARI, s njim je godinama živela posle razvoda

Stars -

Za Jelenu Karleušu danas je veoma tužan dan, budući da bi njena majka Divna Karleuša danas napunila 66 godina.

Jelena je bila mnogo vezana za majku, a njenu smrt nakon duge i teške borbe sa opakom bolešću još nije prebolela. Pevačica je na svom Instagram profilu podelila sliku nasmejane Divne.

- Srećan rođendan, mama... Danas bi napunila 66 godina... - napisala je Jelena.

Jelena Karleuša
foto: Pritnscreen/Instagram

Podsetimo, Divna Karleuša, dugogodišnja novinarka i radio-voditeljka, premila je trećeg marta 2019. godine u 61. godini nakon duge borbe sa opakom bolešću.

Divna se tri godine borila sa kancerom pluća, a osim terapija koje je primala u Srbiji, ona je često putovala i u Tursku, Holandiju i Dansku gde je takođe primala terapije.

Čuvena novinarka bila je veoma poznata kao radio voditeljka, koja se posle 33 godina rada povukla iz novinarskog posla. Međutim, i dalje je bila u medijima, ali kao rijaliti učesnica programa "Farma", "VIP Veliki Brat", "Parovi", "Akademija debelih".

Divna Karleuša
foto: Damir Dervišagić

Pohađala je društveni smer u IX beogradskoj gimnaziji. Volela je slikarstvo i želja joj je bila da upiše Likovnu akademiju, ali je nisu primili pa se upisala na Pravni fakultet. S obzirom na to da se udala mlada i rodila dete, nije završila fakultet.

Sa 19 godina se udala za kriminalističkog inspektora Dragana Karleušu, s kojim je 1978. godine dobila ćerku Jelenu. Divna i Dragan su se razveli još dok im je ćerka bila mala, ali su još nekoliko godina živeli zajedno.

Nakon razvoda Divne i Dragana Karleuše, bivša radio-voditeljka uplovila je u vezu sa pevačem Velimirom Galetom Mitrovićem, nekadašnjim članom grupe "Dobri momci".

Divna i Gale razišli su se kada je Jelena rodila ćerku Atinu. Navodno, u Galetu se tada probudio očinski instikt.

- Gledao sam Jelenu kako raste, postaje ono što je danas, ali, kada se rodila Atina, u meni jue nešto puklo. Poželeo sam da i ja budem tata, a ne Atinin deda. Divna i ja smo se prijateljski razišli i prekinuli sve kontakte - rekao je svojevremeno Mitrović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track