LJUBAV! Unuk Slobe Miloševića izveo devojku na večeru! Uhvatili smo Marka, evo šta radi i kako mu izgleda partnerka
Foto: Kurir, Beta Biljana Ljubisavljević

Ekskluzivni paparaco

LJUBAV! Unuk Slobe Miloševića izveo devojku na večeru! Uhvatili smo Marka, evo šta radi i kako mu izgleda partnerka

Stars -

Unuk nekadašnjeg predsednika Srbije i Savezne Republike Jugoslavije Slobodana Miloševića, Marko Milošević (23), politički je aktivan, ali privatni život krije od očiju javnosti.

Naša ekipa malog Marka, kako su ga nekada zvali, srela je u subotu veče u jednom beogradskom restoranu i to s devojkom koja nije poznata javnosti. Došli su u lokal oko osamnaest časova. Trudili su se da prođu neopaženo i to bi im možda i pošlo za rukom da ih mi nismo spazili. Čim su seli za prvi slobodan sto, pošto rezervaciju, kako smo videli, nisu imali, poručili su piće i picu.

Marko Milošević
foto: Kurir

Bili su odlično raspoloženi. Marko je u jednom trenutku svoju izabranicu uhvatio za ruku i mazio je, ali i to je činio veoma diskretno. Prirodan, fin i kulturan, Milošević je sve vreme pokazao da mimo političke scene živi kao sav normalan svet. Sa druge strane, nije moglo da nam promakne ni to da je njegova devojka prirodno lepa i da nije skidala pogled s mladog političara. Jasno se vidi da se slažu i da su zaljubljeni jedno u drugo.

Marko Milošević
foto: Kurir

Kao pravi džentlmen, Milošević je, kada su završili s ićem i pićem, platio večeru, nakon čega su napustili restoran.

Marko je rođen godinu dana pre odlaska s vlasti svog dede. S majkom Milicom Gajić proveo je detinjstvo u Požarevcu, gde je i završio osnovnu i srednju školu. Završio je Pravni fakultet u Beogradu. Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić letos je predložio da unuk bivšeg predsednika SPS bude kooptiran u Glavni odbor socijalista, a u ovom sazivu Parlamenta biće poslanik. On je politički prisutan i aktivan, ali se o njegovom emotivnom životu skoro ništa ne zna ništa. Na društvenim mrežama Milošević nije aktivan. Ekskluzivne paparaco fotografije prve su na kojima se Milošević u javnosti pojavio sa svojom devojkom.

Marko Milošević
foto: Kurir

- Nije uvek bilo lako biti Marko Milošević, ali se na te stvari ne obazirem. Čak i oni koji su u odnos sa mnom ulazili s predrasudama zbog mog prezimena brzo su menjali mišljenje kad su me upoznali i shvatili kakva sam ličnost. Svoju porodicu volim i ponosan sam na nju, ali ja sam svoj - rekao je Marko u intervjuu za Kurir.

Marko Milošević
foto: Kurir
01:13:49

SCENIRANJE 02.07.2023. RADA MANOJLOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track