"LEŽAO JE MRTAV PIJAN NA ULICI, NOSIO JE 2 TRENERKE GODINAMA, POZAJMILA SAM MU PARE" Učesnica otkrila šok detalje o Marinkoviću
Foto: Ana Paunković

čudno

"LEŽAO JE MRTAV PIJAN NA ULICI, NOSIO JE 2 TRENERKE GODINAMA, POZAJMILA SAM MU PARE" Učesnica otkrila šok detalje o Marinkoviću

Stars -

Emisija "Nominacije" digla je javnost na noge, te su milioni gledalaca netremice posmatrali šta će ko pojedinačno od učesnika "Elite" reći za Ivana Marinkovića i Žanu Omniu.

No, međutim, Marija Malivuk je prilikom svoje nominacije otkrila da je pre nekoliko godina, kako kaže, pokupila Ivana pijanog, te i da mu je pozajmila 100 evra koje joj, kako je istakla, nije ni vratio.

Marija Malivuk
foto: Printscreen/TV Happy

Ivana Marinkovića znam iz perioda kada je bio mrtav pijan i bezobrazan, kada je sedam godina nosio dve trenerke i jedne papuče. Ovaj čovek je od mene jednom davno uzeo 100 evra i vodila sam ga na večeru. Ne znam ja gde si ti sat izgubio pijan. Pokupila sam ga mrtvog pijanog kod konja, dovukla ga da nešto pojede i dala sam mu 100 evra. Bilo je sve okej dok njegova žena nije izmislila neki parfem koji sam ja njoj polomila - pričala je sinoć Marija, a po Ivanovim doskočicama, moglo se zaključiti da demantuje ove navode.

Ekipa portala Pink.rs došla je u posed zajedničke fotografije Ivana i Marije, sa drugom i drugaricom, u jednom prestoničkom lokalu, te se na stolu mogu videti pića i hrana, što dokazuje da je Malivuk zaista bila na večeri sa Marinkovićem.

Ivan Marinković
foto: Printscreen/Pink

Marinković je nedavno izveden iz "Elite".

Kurir / Pink

Bonus video:

09:12

STARS-EP152

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track