"MLADOST MI SE RANO ZAVRŠILA" Melina otkrila nepoznate detalje iz braka sa Harisom, evo zašto više ne ide u rodni Bihać
Foto: Dragana Udovičić

"MLADOST MI SE RANO ZAVRŠILA" Melina otkrila nepoznate detalje iz braka sa Harisom, evo zašto više ne ide u rodni Bihać

Stars -

Vest o razvodu pevača Harisa Džinovića i njegove 30 godina mlađe supruge, modne kreatorke Meline Džinović, iznenadila je javnost. Jedan od naših najpoznatijih estradnih parova, rešili su da stave tačku na svoj brak i da se posle 22 godine ljubavi razvedu.

Haris i Melina Džinović su emotivnu vezu započeli još 2002. godine i dobili dvoje dece, sina Kana i ćerku Đinu, u bračne vode stupili su 12 godina kasnije, a kako se pisalo pevač se iselio iz luksuzne vile na Senjaku.

Naime, Melina Džinović je nedavno otkrila šta je to vraća u dane odrastanja, a bila je i te kako setna dok je pričala o ovome.

Haris Džinović, Melina Džinović
foto: Privatna Arhiva, Vladimir Šporčić

- Šta mene vraća u mladost.To je, nekako, ovaj zimski period, dolazak mojih roditelja. Nažalost, ja više ne idem u Bosnu, u Bihać, gde sam rođena. U Zagreb odem jako retko. Moje dve prijateljice, koje su sa mnom još iz srednje škole, uvek me vrate u taj period, u mladost. Taj period mi je bio jako sladak i, da kažem, simpatičan. Ta vrsta mladosti mi se rano završila. Ja sam sa 22 godine rodila dete, postala porodična žena - istakla je Melina.

Ljubavna priča Meline i Harisa

Inače, ljubavna priča Harisa i Meline i poznate modne dizjanerke započela je 2002. godine, kada je dizajnerka bila na trećoj godini studija. Njihove emocije su odmah planule, a iako ne vole da pričaju o svom privatnom životu, Haris je u jednom od retkih intervjua priznao da su se "jednostavno našli".

Melina Džinović, Haris Džinović
foto: Nemanja Nikolić, Dragana Udovičić

Otpor Melininih roditelja zbog razlike u godinama

Haris je jednom prilikom govorio za medije o tome kako Melinini roditelji u početku nisu bili za njihov odnos, ističući da je jedan od glavnih razloga zapravo velika razlika u godinama.

- U početku, njeni roditelji su imali strašan otpor. Posebno zbog velike razlike u godinama - istakao je on jednom prilikom za medije.

- U početku, njeni roditelji su imali strašan otpor. Posebno zbog velike razlike u godinama - pričao je svojevremeno Haris u intervjuu za "Gloriju" i dodao da je sve to Melina teško podnela:

- Sećam se da sam joj govorio: "Proći će to brzo! Videćeš, kad saznaju da si trudna, sve će biti drugačije! Upravo je bilo tako. Sad su ludi od sreće što su dobili unuku - istakao je on i dodao da je nakon nekog vremena sve bilo u najboljem redu.

Melina Džinović se oglasila nakon prve inforamcije o razvodu, a zatim i Haris Džinović.

kurir.rs/blic/preuzeo I.L.

Bonus video:

00:25

Haris Dzinovic prvi put nakon saznanja o razvodu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja