EVO KAKO HARIS DŽINOVIĆ IZGLEDA BEZ ŠEŠIRA: Uhvaćen gologlav, a samo jednom je objasnio zašto ga skoro uvek nosi (VIDEO)
Foto: Ivan Stanivuković

EVO KAKO HARIS DŽINOVIĆ IZGLEDA BEZ ŠEŠIRA: Uhvaćen gologlav, a samo jednom je objasnio zašto ga skoro uvek nosi (VIDEO)

Stars -

Pevač Haris Džinović, čiji razvod posle 22 godine ljubavi sa Melinom iznenadio celi region, decenijama je na estradnoj sceni i svi ga znaju sa crnim šeširom na glavi i gustim brkovima.

Retko ko ga je mogao da vidi bez tog modnog detalja, a pre izvesnog vremena ga je Paparaco lov usnimio bez šešira kada je ulazio u automobil.

Dok je ulazio, obod šešira se zakačio za krov i šešir je spao taman kad je pevač seo u automobil. Kamera je brže-bolje zumirala pevačevu frizuru i otkrila kako izgleda čuveni Haris bez svog zaštitnog znaka.

Haris Džinović je godinama činjenicu da nema kosu prikrivao maramom ili šeširom, a sada se napokon zna kako izgleda kada nema nikoga oko njega.

Haris Džinović
foto: Printscreen/Paparaco lov

Podsetimo, Haris je jednom objasnio od kada i zbog čega je počeo da nosi šešir.

- Ja sam šešir nosio kao klinac, zato što sam više voleo kauboje nego Indijance. I onda kad smo se igrali kauboja i Indijanaca, uvek mi je bio šešir na glavi, i dobro mi je stajao. A i brkove sam pustio veoma rano još u gimnaziji, i eto - tako je i ostalo - kazao je Haris.

Bonus video:

00:25

Haris Dzinovic prvi put nakon saznanja o razvodu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track