EVO KAKO JE SEVERINA REAGOVALA NA KARLEUŠINE ŠOK REČI O MILANU POPOVIĆU! Jedan simbol sve govori
Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

Pokazala zahvalnost

EVO KAKO JE SEVERINA REAGOVALA NA KARLEUŠINE ŠOK REČI O MILANU POPOVIĆU! Jedan simbol sve govori

Stars -

Hrvatskoj pop pevačici Severini , Vrhovni sud Hrvatske, oduzeo je starateljstvo nad sinom, a region ne prestaje da bruji o ovoj temi.

Brojne javne ličnosti pružile su podršku pevačici, među kojima je i pop diva Jelena Karleuša, koja je uputila brutalne reči biznismenu Milanu Popoviću.

- Ispade ovaj Severinin bivši bitniji i uticajniji u Hrvatskoj i od njihovog premijera i predsednika i suda i zakona i pravde i Boga. Sad, pošto ste se braćo Hrvati pošteno obrukali, jer predugo gledamo nepravdu prema ovoj ženi i pun nam je ku*ac, kakve su šanse da mu proverite poslovanje, rekla mi bubica da se tu nesto mulja sa porezom (kad je već korupcija normalna u Hrvatskoj) - započela je žustro Karleuša i dodala:

Jelena Karleuša
foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

- I vi posle nešto za Srbiju pričate... Eee moji vi... Ovde bi to Severini bilo rešeno davnih dana. A i imamo sposobne advokate, Severinini su puki amateri. A, pošto će i dotični uticajni ovo pročitati, mogu samo da mu poručim: "Šta bih ja tebi brate Srbine radila, bio bi prvi muškarac koji je zatrudneo i bio trudan godinama! Nisi ti Srbin, ti si... ... Da ne lajem...."! Znam da budem pogana... Ako te negde nagazim reći ću ti u lice, lako je ovako biti hrabar, a i znam neke koji imaju maalo više parica od tebe - napisala je Jelena u objavi koju je okačila na Instagram.

Severina
foto: Printscreen Instagram

Na ovu objavu reagovala je Severina, koja je podelila Jeleninu objavu na svom Instagramu, uz samo jedan simbol - crveno srce, čime je, jasno je, potvrdila da je saglasna sa svim napisanim.

Kurir.rs/M.K.

Bonus video:

01:26

Aleksandra Nikolić proslavila 26. rođendan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja