PRVI NASTUP ĐORĐA DAVIDA POSLE UDESA U KOJOJ JE STRADALA ŽENA! Roker pevao u klubu u Makedoniji, još ne sme u Srbiju
Foto: Printscreen

Nastavio da radi

PRVI NASTUP ĐORĐA DAVIDA POSLE UDESA U KOJOJ JE STRADALA ŽENA! Roker pevao u klubu u Makedoniji, još ne sme u Srbiju

Stars -

Đorđe David održao je sinoć prvi nastup nakon saobraćajnje nesreće u Severnoj Makedoniji u kojoj je nedavno stradala jedna žena.

Roker je po svemu sudeći nastavio da radi iako prolazi kroz težak period. U prilog tome svedoče snimci koji su se pojavili na društvenim mrežama kluba gde je muzičar radio. Ako je suditi po video snimcima, objekat je bio dupke pun, a David se potrudio da publika bude zadovoljna. Bar tako tvrde iz kluba gde su na svoj zvanični profil postavili snimak.

Đorđe David
foto: Printscreen

Njemu su oduzeta dokumenta i on u Srbiju još uvek ne može da se vrati dok se slučaj ne zatvori.

Đorđe je otkrio sve detalje kako je do nesreće došlo.

- Tačno je, dogodila se nesreća sinoć na 3 kilometra od makedonske granice. Navodno su devojka i njen saputnik izlazlazeći iz svog mesta ušli na auto-put u suprotnom pravcu. Vozeći u suprotnom pravcu devojka naleće na automobil i direktno se sudara sa njim. Tom prilikom vozač automobila u koji je udarila je teško povređen, njemu se sad bore za život, dok je njegov saputnik lakše povređen. Devojka koja je vozila auto i udarila u njihov automobil je ugruvana lakše povređena. Međutim, njen saputnik nije - pričao je Đorđe.

Đorđe David
foto: Printscreen, Shutterstock, Petar Aleksić

- Nakon udesa oni su ostali na auto-putu, jedan je u levoj traci, drugi u desnoj i minit i po posle toga ja nalećem sa brzinom koja je propisana obeležjem na auto-putu i udaram direktno u njih. Mojim kolima udaram saputnika koji je šetao po auto-putu. Bila je magla, upalio sam duga svetla i to je bio sekund. Ja sam naleteo na tu osobu koja je šetala po putu. Od siline udarca sam skrenuo sa auto-puta i zaustavio se u nekom šipražju. Sreća da sam imao jak automobil, inače ne znam šta bi bilo sa mnom- ispričao je on.

Mnogi pevači proživeli su teške trenutke, ali su se ubrzo vratili na scenu jer je to njihov posao i od toga žive.

01:00

Đorđe David se oglasio iz Makedonije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja