NAKON TVRDNJI KOMŠIJA DA JE KOST I KOŽA, MILIĆ KURIRU POSLAO TRENUTNU FOTOGRAFIJU! Roker ovako izgleda: Krivo im je što nisam umro
Foto: Zorana Jevtić

FOTO

NAKON TVRDNJI KOMŠIJA DA JE KOST I KOŽA, MILIĆ KURIRU POSLAO TRENUTNU FOTOGRAFIJU! Roker ovako izgleda: Krivo im je što nisam umro

Stars -

Nakon što su domaći mediji posetili komšiluk Milića Vukašinovića, gde im je rečeno da je roker u jako lošem stanju, da je kost i koža i da ga uopšte ne viđaju ekipa Kurira stupila je u kontakt sa Vukašinovićem, koji nam je otkrio da komšiluk laže.

Milić Vukašinović
foto: Damir Dervišagić

- Pročitao sam to i šokirao se. To je čista laž. Onda su me proglasili mrtvim sad kažu da ću uskoro umreti. Krivo im je što još nisam umro, ja da vam kažem. Ko to meni smešta i kome je toliko hitno da ja nestanem ne znam. Ja sam dobro, srce kao da mi je novo, noga sve više funkcioniše. Pripremam sa svojim bendom probe i Milić Vukašinović uskoro kreće sa radom. Doktorka je iznenađena mojim rezultatima.

Milić Vukašinović
foto: Printscreen

Pitali smo Vukašinovića i ko mu je najveća podrška tokom izlečenja on nam je kao iz topa odgovorio da je to njegova žena.

- Suzana ko bi drugi. Kad vam je teško mnogo manje podrške imate nego kad vam je lako. Moja žena je takođe šokirana tim tekstom zbog kog me zovete, ona je to jutros pročitala kad je ustala za posao. Radi prvu smenu ove nedelje. Znači ako mogu sam da sedim u stanu i funkcionišem jasno vam je da to ništa nije tačno, i da sam ja sve bolje. - rekao nam je stari roker, a mi smo ga pustili da se odmara i nastavi sa oporavkom.

Stars naslovna
foto: Kurir

Kurir.rs

Bonus video:

01:00

Đorđe David se oglasio iz Makedonije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track