NE ODUSTAJE! Otac nastradale pevačice Andrijane Lazić angažovao detektive da utvrde uzrok smrti njegove ćerke
Foto: Printscreen Facebook

Privatna istraga

NE ODUSTAJE! Otac nastradale pevačice Andrijane Lazić angažovao detektive da utvrde uzrok smrti njegove ćerke

Stars -

Misterija smrti pevačice Andrijane Lazić, koja je nastradala 10. januara nakon pada sa 24. sprata u Dubaiju, i dalje je tema o kojoj se priča. Njena porodica želi da sazna istinu o tragediji, zbog čega je otac Nebojša Lazić, inače policijski službenik, angažovao privatnu detektivsku agenciju koja će slučaj vratiti na početak i otkriti apsolutno sve detalje u vezi sa smrću njegove mezimice.

Andrijana Lazić
foto: Printscreen/YouTube

To uključuje opsežno istraživanje od trenutka kada je Andrijana sletela u Ujedinjene Arapske Emirate, preko mesta gde je izlazila, s kim se viđala i na koji način je provodila vreme na odmoru. Kako je pevačicin otac izjavio, on planira odlazak u Dubai kako bi sam učestvovao u istrazi. - Porodica ne može da se pomiri sa ovom tragedijom. Svi se i dalje pitaju da li je moglo drugačije. Sve im je sumnjivo. Otac ne želi ništa de prepusti slučaju i zato je angažovao agenciju koja se bavi baš ovakvim slučajevima. Nebojša insistira na tome da od prvog do poslednjeg dana dobije sve snimke kuda mu se ćerka kretala, a naročito teži da dobije snimke iz hotelu gde je odsela s drugaricama. Neće imati mira dok ne utvrdi sve činjenice. Prijatelji i dalje dolaze kod porodice, izjavljuju saučešće ukućanima jer je ta familija veoma cenjena u tom mestu - završava naš sagovornik.

Andrijana Lazić
foto: Printscreen, Shutterstock

Podsećanja radi, Nebojša nije želeo da u javnost iznosi detalje, već je za medije otkrio samo ono što ne može da utiče na dalji tok istrage. - Ja sam 10. januara uveče dobio informaciju. Ona je 7. otišla i trebalo je da se vrati 11. januara. Meni su javili ujutru, ne znam šta se desilo... Imam samo policijski izveštaj koji sam poslao. Ne znam, ne znam... Ja sam čuo da je nesrećni slučaj, piše da je s visine pala - rekao je on, pa dodao da je njegova naslednica imala velike planove za budućnost.

Andrijana Lazić
foto: Printskrin/Instagram

- Dogovarala se o pesmama, to je trebalo da izađe oko srpske Nove godine. Ljudi za nju imaju samo reči hvale, nema kome ona nije pomogla. Drugarice koje su bile s njom su spavale, kad su ustale, nisu znale šta se desilo. One ništa nisu videle, spavale su - rekao je on za Republiku dan pre sahrane ćerke, koja je 19. januara ispraćena na večni počinak u Velinom Selu u Bosni.

00:16

Ispred doma Džinovića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja