OVO JE ŽENA VLADE STANOJEVIĆA: Pretukao devojku pa stao na ludi kamen u Las Vegasu, evo kako su mladenci izgledali na venčanju
Foto: Marina Lopičić

OVO JE ŽENA VLADE STANOJEVIĆA: Pretukao devojku pa stao na ludi kamen u Las Vegasu, evo kako su mladenci izgledali na venčanju

Stars -

Pre devet godina odjeknula je vest da je poznati voditelj Vladimir Stanojević petukao devojku fitnesinstuktorku Ana Mariju Žujović.

Žujovićeva, koja je tada tvrdila da je bila u drugom stanju i da je bebu izgubila zbog batina koje je dobila, optužila je voditelja za nasilje, javnosti pokazala masnice po licu. Optužnica je podignuta, a voditelj je nekoliko nedelja potom spakovao kofere i napustio Srbiju, u koju se do sada nije vratio. Stanojević je otišao za Ameriku, nastanio se u Las Vegasu.

Nekada popularno TV lice, Vlada je otpočeo potpuno novi život. Kako je naveo jednom prilikom, razlog za odlazak u Ameriku je, navodno, to što je želeo da "uči jezik", a u međuvremenu je našao i posao kao domaćin za klubove u Las Vegasu. Spekulisalo se više puta kako voditelj tamo menja devojke, ali i da se oženio, ali sve je bilo nepotvrđeno. Vlada je izgovorio sudbonosno "da", o čemu su svedočile fotografija s venčanja Stanojevića i njegove devojke Amerikanke, a do koje je pre dve godine Kurir došao.

Vlada Stanojević, Vladimir Stanojević
foto: Kurir

Inače, Stanojević se ovim nije pohvalio putem društvenih mreža, a svoju suprugu krije od očiju javnosti i ne eksponira je nigde. Kako smo uspeli da saznamo, njih dvoje su se upoznali u Los Anđelesu pre nekoliko godina i od tada se ne odvajaju.

Kako smo ranije pisali, on se i skućio, ima svoj biznis i mesečno zarađuje i do 15.000 dolara.

Podsetimo, Vladimira je bivša devojka Ana Marija Žujović optužila 2015. godine za nasilje u porodici, nakon čega je on otišao u Ameriku. Za njim je 2016. godine raspisana poternica, pa će, ukoliko kroči u Srbiju, odmah biti priveden kako bi se suočio s bivšom, koja je tražila da mu se sudi u odsustvu. Upravo zbog toga Stanojević više od devet godina nije dolazio u rodnu zemlju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track