OVO NIJE MUZEJ ZLATA, TO JE VILA LJUBE ALIČIĆA! Folker sebi sagradio luksuz od pola miliona evra, čak su i jastuci pravo bogatstvo
Foto: Dragan Kadić, Pritnscreen/Premijera

hit

OVO NIJE MUZEJ ZLATA, TO JE VILA LJUBE ALIČIĆA! Folker sebi sagradio luksuz od pola miliona evra, čak su i jastuci pravo bogatstvo

Stars -

Pevač Ljuba Aličić živi u vili u Šapcu, a kako se svojevremeno pisalo, njegov dom košta više od pola miliona evra.

Aličić je jednom prilikom otvorio vrata svog doma u kom stanuje sa suprugom Željanom i sinovima, a svojevremeno je otkrio da je dom opremio nameštajem iz inostranstva.

- Evo vidiš, ovo je moja kuća, tu ja živim. Putovali smo davno po Americi i donosili porcelan. Iz Egipta smo donosili nameštaj, ima mnogo vrednosti u njemu - rekao je tada pevač u emisiji "Premijera-vikend specijal".

1 / 4 Foto: Pritnscreen/Premijera

Na prvi pogled se stiče utisak da je cela kuća od zlata. Žutozlatna boja zidova, zlatnozeleni nameštaj, kao i jastučići koji se sijaju odaju utisak luksuza i bogatstva. Ipak, u domu pevača preovladava i crvena boja koju nose ukrasi, činije i ramovi na zidovima.

Iako sada uživa u luksuzu, njegov život i detinjstvo nisu baš bili laki. Od malih nogu je imao problema sa ocem zbog preke naravi, te ga je on često tukao. Pevač je u petom razredu osnovne škole napustio školu i pobegao od kuće. Sa 12 godina je odlučio da se posveti muzici i postane jedan od najboljih pevača, prenosi „Biografija“.

1 / 9 Foto: Printscreen

Ljuba se prvi put oženio sa 20 godina i ubrzo je dobio sina Dejana, koji se danas kao i otac bavi muzikom. Aličić je jednom prilikom izjavio kako je njegov sin neradnik i da ne želi da razgovara sa njim. Dok je pak Dejan za medije tvrdio kako njegovoj maćehi smeta što su on i otac u dobrim odnosima.

Kurir / Blic / Preneo: Lazar Stanušić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track