TAKMIČARKI ZVEZDE GRANDA SE SLOŠILO NA BINI: Pevačica prošla kroz agoniju "Ovo nisam očekivala"
Foto: Printscreen/Grand

TAKMIČARKI ZVEZDE GRANDA SE SLOŠILO NA BINI: Pevačica prošla kroz agoniju "Ovo nisam očekivala"

Stars -

Nakon nastupa ove subote u „Zvezdama GrandaAtomska Mina je priznala da je na sceni preživela pravi pakao, a da to niko nije znao.

Atomska Mina
foto: Printscreen/Grand

Naime, kako je nakon pevanja rezultat bio izjednačen, Mina ne krije da se malo uplašila i da ovakav ishod nije očekivala.

Atomska Mina preživela pakao na sceni

- Ja ovo nisam očekivala, kada sam videla pet-pet, slošilo mi se, uopšte nisam razmišljala o tome. Izvukla sam pesmu koju sam pevala pretprošle godine u takmičenju, sigurna sam u nju kao ni u šta drugo i rekoh „Ajde da odvalim to“ – počela je ona i dodala:

- Šalim se, bilo je napeto, akapela je skroz druga priča, mada može više da se pokaže u tom pevanju, da se eksperimentiše, da se pokažu neki detalji. Što se pevačkog dela tiče, volim kada nema matrice, tada mogu da izvodim trilere više puta, da menjam intonacije i da ubacim neke svoje ukrase. Matrica te nekako tera da budeš u nekom kalupu, ja bolje pevam akapela, nego uz matricu što mislim da je i večeras bio slučaj. Bolje sam otpevala ovu u akapeli, nego prvu sporu pesmu sa matricom.

Zvezde Granda, Atomska Mina, Ceca Ražnatović, Marija Šerifović
foto: Printscreen/TV Prva

Atomska Mina „Zvezde Granda“ – Eksperimentišem i u životu

- Eksperimentišem i u životu, stilom, oblačenjem, na fakultetu kada radimo neke projekte, u ljubavi možda, ne znam. U ljubavi eksperimentišem tako što ne mogu da nađem dečka evo već dve godine i uspešn je eksperiment jako - rekla je ona.

Nakon nastupa dobila je pohvalu od mentorke Marije Šerifović da se odlično snalazi u svim muzičkim žanrovima, a Mina pak priznaje da se još uvek pronalazi.

- To uopšte nije neki svič, ja to sve imam u sebi, ali sam gledala nekako da se ukalupim koji žanr nekako ovo takmičenje zahteva i šta je potrebno da bi se dopalo žiriju i publici. Tu je rok, pop, izvorna, strana muzika. Kad bih sve izmešala bila bih paprikaš od osobe, pokušavam da proširim neke vidike – zaključila je pevačica.

Kurir.rs/Grand

Bonus video:

01:33:11

SCENIRANJE 21.05.2023. SANJA MARINKOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track