ŽENE SU UZDISALE ZA NJIMA, JEDVA SU SPASLI ŽIVU GLAVU! Važili su za najveće zavodnike bivše Juge, evo gde su danas
Foto: Dado Đilas, Tamara Trajković, Printskrin / You Tub

ŽENE SU UZDISALE ZA NJIMA, JEDVA SU SPASLI ŽIVU GLAVU! Važili su za najveće zavodnike bivše Juge, evo gde su danas

Stars -

Goran Bregović, Petar Kapisoda, Frano Lasić,Zdravko Čolić Čola, Vlado Kalember važili su za neke od najpoželjnijih muškaraca u mladosti.

Goran Bregović
foto: Milos Tesic/ATAImages

Bez premca su sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog veka bili Čola i Brega. Za njima su žene ludele, a oni su svoja srca poklonili samo jednoj? Čola Aleksandri, a Brega Dženani.

Zdravko Čolić
foto: Dragana Udovičić

Dugo su bili neženje, a onda su ih one odvele pred matičara.

Onaj koji je najduže nosio titulu mačo mena jeste Petar Kapisoda, bivši rukometaš koji je godinama važio za ubedljivo najboljeg frajera među sportistima.

Petar Kapisoda
foto: Printscreen YT

Brata od strica Filipa Kapisode, koji je ubio Kseniju Pajčin, pa sebi presudio bio je u vezi sa Marijom Karan, Tijanom Stajšić, voditeljkom Dejanom Rosuljaš. Iako danas totalno neprepoznatljiv, Kapisoda je ostao u svetu sporta, a nalazi se na poziciji direktora muških reprezentativnih selekcija Rukometnog saveza Crne Gore.

Frano Lasić
foto: Dragana Udovičić

Hrvatski glumac i pevač Frano Lasić se četiri puta ženio, a sigurnu luku je našao pored Milene Lašić, umetnice, koja je mlaša od njega 30 godina. Ne postoji devojka koja nije bila na makar jednom koncertu grupe "Srebrna krila", a mnoge su uzdisale za Kalemberom čak i kada je krenuo u samostalne vode. Ženio se tri puta, a u brojnim intervjuima je isticao da mu je samački život najlepše pao.

Bonus video:

01:13:49

SCENIRANJE 02.07.2023. RADA MANOJLOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track