ZAVIRITE U PORODIČNI DOM DRAGANE KATIĆ: Dupleks koji odiše harmonijom, a pogled sa terase vredi MILIONE (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

ZAVIRITE U PORODIČNI DOM DRAGANE KATIĆ: Dupleks koji odiše harmonijom, a pogled sa terase vredi MILIONE (FOTO)

Stars -

Dragana Katić odrasla je na Karaburmi, gde i danas živi. Ovaj kraj Beograda očigledno joj najviše odgovara, a jedna od brojnih pogodnosti je i činjenica da nije toliko haotičan kao centar. Svoju oazu, prostrani dupleks pun topline, mira i harmonije, uredila je sa mnogo ukusa i ljubavi.

Dragana Katić
foto: Kurir Televizija

Nenametljiv stil i diskretan šarm po kojima je već decenijama poznata, Dragana je prenela u životni prostor, koji deli sa jednim od svojih blizanaca, Bojanom, pošto je Boban odlučio da život nastavi u Berlinu, gde je i studirao.

Neke detalje videli smo nedavno u emisiji “Nije lako biti ja”, neke je otkrila na Instagramu. U svakom slučaju, prilikom uređivanja enterijera insistirala je na modernijem stilu, čije su odlike jednostavnost i minimalizam.

Dragana Katić
foto: Printskrin/Instagram

Dnevnim boravkom dominiraju neupadljive, ali tople boje. Tu su i detalji od stakla, bele police ispunjene knjigama, iz čega možemo zaključiti šta je omiljeni hobi popularne voditeljke, tu su i uramljene porodične fotografije.

Dragana Katić
foto: Printskrin/Instagram

Bela, neutralna boja koja simboliše čistoću, proširuje prostor i dodaje mu još više svetlosti, zidovi su takođe beli i ponegde ukrašeni slikama, a pod prekrivaju svetli parket i šareni tepisi.

Kuhinja, ne sumnjamo, jedan je od Draganinih omiljenih kutaka. Nastojala je da bude pre svega funkcionalna i praktična, jer u prijatnom ambijentu nastaju najslađa jela, a kuvanje postaje pesma.

Dragana Katić
foto: Printskrin/Instagram

Poseban život prostoru uliva zelenilo. Cveće ćete videti gde god se okrenete, kao i činije pune svežeg voća. Kad poželi da oseti dodir prirode, Dragana izađe na svoju terasu, na sunčanoj strani ulice.

Kurir.rs/Hello

Bonus video:

01:28:58

SCENIRANJE 04.06.2023. DRAGANA KATIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track