POTRESNA OBJAVA HRVATICE ZA KOJU SVI MISLE DA ŽIVI ŽIVOT IZ BAJKE: Doktor mi je rekao da mi je sin u Božjim rukama! AGONIJA...
Foto: Instagram

POTRESNA OBJAVA HRVATICE ZA KOJU SVI MISLE DA ŽIVI ŽIVOT IZ BAJKE: Doktor mi je rekao da mi je sin u Božjim rukama! AGONIJA...

Stars -

Na mrežama uvek doterana, nasmejana i "puna života", ali život hrvatske influenserke Morane Mamić postao je ozbiljno komplikovan nakon porođaja, ali se i sa velikim problemom kroz život nosi kao borbena lavica.

Ona iza sebe ima brak sa Zdenkom, bratancem Zdravka Mamića, sa kojim je dobila sina. Porođaj je prošao sa teškim komplikacijama. Naime, zbog greške koju je napravila babica Moranin sin se danas bori sa teškom bolešću, zbog koje su mu ograničen rast i razvoj.

Već godinama njen sin živi u specijalnoj ustanovi, a iako su joj lekari više puta "lomili krila", Morana se kao prava lavica bori za njega i sa svojim pratiocima tek ponekad podeli objavu posvećenu njemu, te pokazuje koliko može biti jaka majčinska ljubav.

Ona je ovog puta posvetila emotivnu objavu svom nasledniku i otkrila da prolazi kroz teške trenutke.

- Kažu, svakom život da koliko može podneti. Ja ću reći, nema toga što majka za svoje dete ne može podneti… Pre nekoliko dana čula sam rečenicu od koje strahujem već 24 godine: "Vaš sin sad je u Božjim rukama"… Doktoru sam odgovorila: "Bog neka pričeka, mamine ruke su tu"… - započela je Morana.

- Dok sam svakodnevno satima gledala sina u boli, patnji, agoniji i borbi za život, sretala sam ljude. Niko od njih ni po čemu nije mogao naslutiti kroz kakvu bol prolazim. Svakom sam se osmehnula, zastala, popričala, čak se i uslikala s nekim divnim ženama u hotelu u kojem sam odsela, a koje me prate... A, iznutra, iznutra sam umirala od tuge, patnje i boli… niko osim osoblja bolnice nije znao kroz šta prolazim. A, imala sama “pravo” biti gruba s grubima, zla sa zlima, bezobrazna s bezobraznima, apatična s apatičnima… jer, zadnjih dana bilo ih je, i to na mestima gde se čovek najmanje tome nada… ali nisam!

- S godinama, iz svoje boli naučila sam da crpim snagu, nadu, osmeh i životnu radost, a takvim ženama niko ne može ništa...

kurir.rs/telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track