PRVO POJAVLJIVANJE JOVANE JOKSIMOVIĆ: Evo kako je voditeljka izgledala pre 22 godine
Foto: Printscreen

PRVO POJAVLJIVANJE JOVANE JOKSIMOVIĆ: Evo kako je voditeljka izgledala pre 22 godine

Stars -

Jovana Joksimović već 22 godine koliko je prisutna na malim ekranima, a mnogima je jedno od omiljenih televizijsih lica.

Jovana Joksimović
foto: Printscreen/uranak

Jovana je još 2001. godine osvojila publiku. Tada je započela karijeru na TV BK vodeći emisije: „Blokbaster“ i „Trejler“.

Jovana je u skladnom braku sa Željkom Joksimovićem, a romansa je počela kada je sa njim vodila Evroviziju održanu u Beogradu.

Jovana Joksimović
foto: Printscreen

Venčali su se na Maldivima 2012. godine, na intimnoj i romantičnoj ceremoniji. Iste godine, Joksimovići su sklopili crkveni brak u Beogradu i organizovali svadbu kojoj je prisustvovao veliki broj zvanica iz javnog života Srbije.

Iako danas uživa u luksuznom životu, Jovana je jednom prilikom ispričala da ranije nije bila u zavidnoj finansijskoj situaciji.

"Ono na šta sam ponosna je što su generacije mog oca i moje majke Beograđani, svi su ovde rođeni, čak i čukunbaba. Osećali smo neku vrstu privilegije što smo mogli da živimo u pradedinom stanu na Dorćolu. Mama mi je uvek govorila da vodim računa, jer, iako sam vukovac, da će na fakultetu svi iz unutrašnjosti da me prestignu. Meni to tad nije bilo jasno, ali činjenica je da se mi Beograđani uljuljkamo. Moji roditelji su imali divne plate i mi nismo imali za čim da grizemo", rekla je svojevremeno voditeljka u emisiji "Iz profila", gdje je podijelila i svoje iskustvo iz studijskih dana.

"Roditelji su me terali i gurali i ja sam upisala Ekonomski fakultet i mislila sam da će sve ići lako, a zapravo je to bilo nešto potpuno drugačije. Tada sam se prvi put susrela sa razmišljanjem da ne moram odmah da dam prvu godinu i tada su mi roditelji ukinuli džeparac. Tako ja nisam razmažena, iako sam jedinica! (smeh) I kada sam shvatila da nemam novac ni za piće, shvatila sam da moram da radim. Tako da, ili te roditelji puste da budeš razmažen i da glumiš neku važnu Beograđanku, a nemaš iza sebe obrazovanje, ili te nateraju da radiš", ispričala je Jovana tada.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

01:38:13

SCENIRANJE 25.06.2023. MILOMIR MARIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track