ANA NIKOLIĆ U SRED NOĆI OTIŠLA ISPRED KUĆE NJENE MAJKE: Pevačica stala ispred kapije, gledala u dom a onda je uradila OVO! (VIDEO)
Foto: Ata images

"TO SU MOJI KORENI ZAŠTO DA SE PROMENIM"

ANA NIKOLIĆ U SRED NOĆI OTIŠLA ISPRED KUĆE NJENE MAJKE: Pevačica stala ispred kapije, gledala u dom a onda je uradila OVO! (VIDEO)

Stars -

Ana Nikolić glavna je tema medija konstantno. Pevačica svake godine nosi titulu "Male od skandala", a sada je u žiži interesovanja zbog svog novog dečka, misterioznog Nemanje.

Ana Nikolić
foto: Printskrin/Instagram

Ana je veoma aktivna na društvenim mrežama, i sa svojim pratiocima deli razne momente iz svog privatnog života, a sada je objavila video ispred kuće njene majke, u kojoj je odrasla.

Mala prizemna, stara kuća sa gvozdenom ogradom ali u funkcionalnom stanju, pevačici je probudila uspomene pa je stala ispred nje i posmatrala svaki detalj na kući, koja više nije u vlasništvu njene majke, već žive neki drugi ljudi, pa se može primetiit da je kuća u funkcionalnom stanju.

- Nikada ne zaboravi odakle si... Gde su ti koreni, odakle si krenuo. Ovo je bila kuća moje majke. - napisala je pevačica.

01:30

Ana Nikolić ispred kuće u kojoj je odrasla njena majka

Podsetimo, pevačica je odrasla u selu Donja Mutnica, ali je često odlazila u mesto ge joj je majka odrasla.

Kurir.rs

Bonus video:

00:20

Dragana privodi kraju plesne probe za Arenu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track