DŽEJLA IMA NOVU PRIJATELJICU! Postala bliska s KIK-BOKSERKOM iz Novog Sada: Ne razdvajaju se, a u ovome POSEBNO UŽIVAJU
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Instagram

EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO

DŽEJLA IMA NOVU PRIJATELJICU! Postala bliska s KIK-BOKSERKOM iz Novog Sada: Ne razdvajaju se, a u ovome POSEBNO UŽIVAJU

Stars -

Džejla Ramović je veoma bliska s kik-bokserkom Anom P. iz Novog Sada. Pevačica se s njom intenzivno druži poslednjih meseci, o čemu svedoče fotografije nastale tokom putovanja, izlazaka i drugih zajedničkih trenutaka.

Džejla Ramović
foto: Instagram

Kako saznajemo od izvora bliskog obema, njih dve se ne razdvajaju, dok na društvenim mrežama dosad nisu objavile nijednu fotografiju na kojoj su same, već isključivo u većem društvu.

- Njihovo prijateljstvo je zasad veoma iskreno, bliske su i maltene nerazdvojne. Čuju se non-stop i veoma su aktivne na društvenim mrežama. Samo nekoliko bliskih prijatelja zna koliko su zapravo bliske. To traje od prošle godine, a upoznale su se preko zajedničkih prijatelja. Na prvu su se odlično razumele, razmenile su komplimente kao prave prijateljice, a ubrzo je mlada sportistkinja posetila Džejlu u Barseloni, gde je ona tada živela i studirala - priča naš sagovornik, koji je insistirao na anonimnosti kako ne bi narušio odnos koji ima s njima.

- Shvatite, ja ih obe volim, divne su i najvažnija je njihova sreća. Ako je njima lepo da se druže, i meni je. Ani prija društvo poznatih dama. Pre druženja s Džejlom, intenzivno se družila s još jednom ženskom pevačkom zvezdom. Ona je izrazito duhovita, nasmejana i vedra, i obožava Džejline pesme. S druge strane, Ramovićki prija Anina jačina i spartanski način života, a naročito taj sportski duh koji ima u sebi - završava naš izvor.

Instagram
foto: Džejla Ramović

Da Džejla i njena prijateljica zajedno uživaju, ali da to žele da sačuvaju samo za sebe, svedoči i to što borave na istim destinacijama, s tim što Ana objavljuje fotografije u realnom vremenu, kad su i nastale, a pobednica "Zvezda Granda" tek nedelju dana posle.

Konkretno, njih dve su početkom januara zajedno uživale u Tajlandu, ali Džejla je svoje pratioce o tome na svom Instagram storiju obavestila pre nekoliko dana, dok je bokserka fotku sa istog mesta, pored bazena, postavila 15. januara. Ali to nije sve, u julu su njih dve zajedno letovale na Hrvatskom primorju, ali tada su bile u velikom društvu.

Džejla Ramović
foto: Instagram

Njihove zajedničke trenutke primetili su i korisnici društvenih mreža. Tako se na platformi Iks (nekadašnji Tviter) mogu pročitati komentari da bi bilo lepo da njih dve objavljuje svoje avanture sa svetskih destinacija u isto vreme jer im je zabavno i simpatično kako se one provode.

Pozvali smo Džejlu kako bismo čuli njen komentar, ali ona se do zaključenja ovog broja Kurira nije javljala na broj poznat redakciji.

Podsetimo, bosanska pevačica je svojim stasom i glasom privukla pažnju čim se pojavila u muzičkom takmičenju. Ona je 2019. godine odnela pobedu u "Zvezdama Granda", a mentorka joj je bila Marija Šerifović.

Džejla Ramović
foto: Instagram

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

01:38:13

SCENIRANJE 25.06.2023. MILOMIR MARIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja