NE BIH DA UMREM, A DA SE NE POMIRIM SA NJIMA! Miloš Bojanić emotivno progovorio o prijateljstvu koje je prekinuto u Farmi! (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

kurir tv

NE BIH DA UMREM, A DA SE NE POMIRIM SA NJIMA! Miloš Bojanić emotivno progovorio o prijateljstvu koje je prekinuto u Farmi! (VIDEO)

Stars -

U emisiji Divan Šou kod Ivana Gajića pevač Miloš Bojanić osvrnuo se na svoje već čuveno gostovanje u rijalitiju Farma.

Tada je ulazio u žestoke svađe sa pojedinim ukućanima, a na udaru se našlo i jedno dugogodišnje prijateljstvo.

00:55

NE BIH DA UMREM, A DA SE NE POMIRIM SA NJIMA! Miloš Bojanić emotivno progovorio o prijateljstvu koje je prekinuto u Farmi!

- Sećam se da su me pozvali u neku emisiju na Pinku. Voditelj me je pitao da li imam neku neostvarenu želju. Ja sa prvo rekao da nemam, a onda sam se ipak setio da imam. Rekao sam da ne bih da umrem, a da se ne pomirim sa Zoricom Brunclik i Kemišom - rekao je Bojanić i dodao:

- Zorica i ja jesmo ulazili u sukob, ali smo se jako dugo poznavali. Ja te konflikte pripisujem neprirodnim uslovima života u kojima smo se tada nalazili. I prosto to ne mogu da zamislim, da zbog toga strada jedno takvo prijateljstvo.

Ivan Gajić, divan šou, Miloš Bojanić
foto: Kurir Televizija

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

01:07

JEDNOM SAM TO PROBALA Da li treba mešati posao i ljubav? Estrada za Kurir TV: Takav nam je posao, sve radimo na emociju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track