ŠOK! Darko Tanasijević se LJUBIO U USTA sa Miljanom Kulić: Je l’ i vi ovako?! (VIDEO)
Foto: Printscreen

ŠOK! Darko Tanasijević se LJUBIO U USTA sa Miljanom Kulić: Je l’ i vi ovako?! (VIDEO)

Stars -

Voditelj Darko Tanasijević objavio je snimak sa Miljanom Kulić u kojem su se poljubili i odmah je izazvao lavinu komentara na Instagramu.

Naime, Tanasijević se simao sa Miljanom pre nego što se ponovo vratila u rijaliti. Pevali su duet Svetlane Cece Ražnatović i Dragana Kojića Kebe "U snu ljubim medna usna" i za kraj su se i poljubili.

- Je l’ i vi ovako i s kim? Šta vam je na repertoaru? - napisao je Darko Tanasijević u opisu videa.

Podsetimo, Miljana je diskvalifikovana iz rijalitija kako bi, kao što je sama rekala, bila sa Zolom koji je samoinicijalno napustio Elitu.

- Želela sam da se diskvalifikujem na sve moguće načine. Nisam htela nikoga da napadnem, iscenirala sam situaciju, da bi shvatili u koliko ozbiljnoj situaciji sam - rekla je Miljana pred povratak na imanje, pa spomenula bivšeg dečka Lazara Čolića Zolu.

- Zola mi je pričao kako planira budućnost sa mnom, pozvao me je da odem u Beč, prebacila sam mu novac pre toga opet... Tražio mi je novac, nije mi rekao zašto, spominjao je da hoće bebu sa mnom - istakla je ona.

Bonus video:

00:57

BEŽI BRE ČOVEČE! Miloš Bojanić o ČUDNOM predlogu koji mu je dao Saša Popović: Satima me ubeđivao da pristanem , ali ISPLATILO SE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track