NENAD BLIZANAC UHVAĆEN SA ŽENOM! Sve vreme šetali zagrljeni, a evo šta su radili u šoping molu! PAPARACO
Foto: Damir Dervišagić, Kurir.rs

ljubav

NENAD BLIZANAC UHVAĆEN SA ŽENOM! Sve vreme šetali zagrljeni, a evo šta su radili u šoping molu! PAPARACO

Stars -

Pevač Nenad Jovanović, brat pevača Peđe Jovanovića, sa kojim je nekada činio duo Blizanci, posvećen je porodici. Njega je često moguće videti sa suprugom Jovanom, pa ga je tako i naš paparaco "ulovio" u jednom beogradskom šoping molu.

Nenad Blizanac, Nenad Jovanović, Jovana Jovanović, Paparaco
foto: Damir Dervišagić

Na fotografijama se može videti da par uživa u svojoj ljubavi i vremenu provedenom zajedno. Oni su se držali za ruke i bili zagrljeni, sve do momenta dok pevaču nije zazvonio telefon pa je suprugu morao da ispusti na kratko iz ruku. Nakon što je završio poziv oni su se opet zagrlili i tako razgledali izloge u tržnom centru, a kasnije su otišli i u restoran gde su večerali.

1 / 5 Foto: Damir Dervišagić

Jovana je na sebi imala dugu haljinu braon boje koja je istakla njenu vitku figuru, malu torbu marke "Dior" i crne ravne čizme, dok je pevač bio u beloj majici crnim farmerkama i patikama.

Supruga jednog od braće blizanaca, ne voli da se pojavljuje u javnosti, međutim našem paparacu nije promakla. Njihov brak traje godinama, a supruga pevača se bavi šminkanjem.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

00:33

JK otkazala sve obaveze kako bi došla Dragani Mirković na koncert

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track