OVO JE 24 GODINE MLAĐA ŽENA NAŠEG FOLKERA! Trpela je uvrede od njegove prve supruge, a evo šta je bio razlog porodične drame FOTO
Foto: Kurir televizija

ne voli previše da eksponira u javnosti

OVO JE 24 GODINE MLAĐA ŽENA NAŠEG FOLKERA! Trpela je uvrede od njegove prve supruge, a evo šta je bio razlog porodične drame FOTO

Stars -

Pevač Miloš Bojanić privatni život ne voli previše da eksponira u javnosti, a tako ni svoju suprugu, zanosnu crnku, koja je mlađa od njega 24. godine.

Miloš je pre Branke bio oženjen, ali uvek ističe da je druga supruga njegova sudbina i najveća životna ljubav. Njih dvoje su u braku više od dve decenije, a jednom prilikom je otkrio da je odmah znao da je ona "ta", te da je s prvom suprugom Dragicom sve bilo drugačije, jer je tada bio još "balavac".

Branka Bojanić
foto: Damir Dervišagić

Četiri godine nakon razvoda od Dragice, upoznao je Branku preko zajedničke prijateljice. Kako je jednom ispričao, nikada se nisu posvađali u braku, te ju je njegova porodica vrlo rado prihvatila bez obzira na ogromnu razliku u godinama.

- Rekao sam joj da sa mnom ne može da propadne. Cela moja familija ju je prihvatila, moju decu je poštovala, jedino nisam uspeo s bivšom ženom da je spojim, jer je Dragica na početku nešto izvređala - pričao je Bojanić.

Inače, dugo se spekulisalo da je Miloš Bojanić preoteo svoju suprugu Branku svom bratu, što je izazvalo burne reakcije javnosti. Čak je i pevač Sinan Sakić svojevremeno javno progovorio o ovoj temi, otkrivajući detalje o Bojanićevoj prošlosti. Navodno, Bojanić je bio pod pritiskom porodice da ostavi ženu svog brata i pronađe novu koja će mu roditi decu. Ova porodična drama dovela je do značajnih tenzija u odnosima unutar porodice Bojanić.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

07:22

STARS EP243

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track