"U DOBA KORONE MOJI ZAPOSLENI SU DOBIJALI PLATE KAO DA RADIMO" Evo šta je u njegovim salonima STROGO zabranjeno
Foto: Dado Đilas

nije sve tako crno

"U DOBA KORONE MOJI ZAPOSLENI SU DOBIJALI PLATE KAO DA RADIMO" Evo šta je u njegovim salonima STROGO zabranjeno

Stars -

Čedomir Tasovac, jedan od najpoznatijih frizera i vlasnik lanca salona u Beogradu, u emisiji "Nije sve tako crno" autora i voditelja Jovane Matić Đokić prvi put je govorio o svom životu, putu ka uspehu i otkrio kako je od nule stvorio imperiju.

Čedomir Tasovac
foto: Dado Đilas

Čedomir je jako mlad ostvario snove i postigao vrtoglave rezltate koji su mu doneli i neverovatnu materijalnu dobit, ali je preko noći, u svoja četiri zida shvatio da nije srećan. Tasovac je ponovo, sve izpočetka, gradio i stvarao, a na tom putu bilo je mnogo odricanja, žrtve i borbe.

Za Kurir je govorio o teškim trenucima koje je prevazišao i otkrio da tek kada radite nešto što volite i iz srca, dobićete sve ostalo "gratis". Jedan je od onih koji se ne eksponiraju javno, a radi sa mnogim poznatim ličnostima. Danas je srećan i nasmejan, a od jednog salona stvorio je pet.

Čedomir Tasovac
foto: Dado Đilas

Jedan od ključa uspeha je pozitivan stav i divan odnos sa ljudima koji rade sa njim, a ne libi se da im pokaže svoju naklonost i zahvalnost.

- Kod mene u salonu je zabranjena rasprava bilo koje vrste. Žene dođu da uživaju, da se opuste, da se sklone od problema, a ne da slušaju svađe i rasprave. To mislim da je jako važno za uslužne delatnosti. Mi smo u salonu svi na istom nivou. Nedavno je jedna devojka saznala da sam ja vlasnik, ne volim sebe da eksponiram u tom smislu. Pored sebe imam dečka koji radi sa mnom od prvog radnog dana i otvaranja prvog salona - govorio je poznati frizer i otkrio:

Čedomir Tasovac
foto: Kurir

- Uvek sam tu za njih, u svakoj situaciji i za svaku pomoć. U doba korone moji zaposleni su dobijali plate kao da radimo, Tu nije bilo govora, ja sam odgovoran i za njih i za njihovu decu i porodice. Ljudi su otpuštali radnike, ja nisam nikoga. To je samo jedan primer kako ja volim da im se odužim i zahvalim - rekao je Tasovac.

Kompletan intervju pogledajte na jutjub kanalu Kurira.

NIJE SVE TAKO CRNO

Svake srede u 20 časova samo na Youtube kanalu i sajtu Kurira pratite novo izdanje emisije koja će vam vratiti veru u sebe, ali i svetlije sutra.

Teme i sadržaj će vas možda ponekad rastužiti ili rasplakati, ali i promeniti pogled na svet i ubediti da NIJE SVE TAKO CRNO.

Nije sve tako crno
foto: Kurir

Pred vama će biti tople ljudske priče, svakodnevni problemi, iskustva poznatih ali i manje poznatih lica koja će progovoriti o svojim ne tako lakim životnim trenucima i pomoći da prevaziđete svaki loš period u životu i shvatite da uvek postoji svetlo na kraju tunela.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

01:33:11

SCENIRANJE 21.05.2023. SANJA MARINKOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja