BAZEN, KONJI, OPASNI PSI I ERGELA! Ovo je luks vila Sonje i Nikole Lazetića, poseduju i DEO ŠUME, a evo zašto su pobegli s Dedinja
Foto: Damir Dervišagić

sve pršti od luksuza

BAZEN, KONJI, OPASNI PSI I ERGELA! Ovo je luks vila Sonje i Nikole Lazetića, poseduju i DEO ŠUME, a evo zašto su pobegli s Dedinja

Stars -

Dom Sonje i Nikole Lazetića definitivno je tamo gde su svi članovi brojne porodice, budući da su u zajednici gotovo 15 godina i da oboje iz prethodnih brakova imaju decu.

Kako su živeli u jednom od najelitnijih beogradskih naselja, te im je i stambena jedinica bila opremljena po najvišim svetskim standardima, ne čudi to što novi dom poznatih supružnika nadomak Beograda takođe odiše samim luksuzom.

Raskošna vila na Avali okružena zelenilom i svim prirodnim lepotama, sada je dom Sonje i Nikole Lazetića koju su sagradili sa puno ljubavi.

- Tačno je da smo kupili plac i da nam predstoji selidba. Nikola i ja smo dosta dugo tražili gde ćemo da se nastanimo. Gledali smo razna mesta po Kosmaju i na Fruškoj gori, ali smo se na kraju ipak odlučili za Avalu - rekla je Sonja i dodala da su ona i bivši fudbaler kupili imanje na kojem se nalazi i šuma.

- Imamo čak i deo šume u okviru imanja. Za Avalu smo se odlučili jer je relativno blizu grada, a opet ćemo tamo imati svoj mir. Čim sve sredimo i završimo s majstorima selimo se sa Dedinja - izjavila je pre par godina supruga proslavljenog sportiste koja je čini se jedva dočekala da se skloni od gužve i prepusti prirodi.

Sonja je takođe otkrila da je većinu posla oko radova prepustila svom dragom, dok su u uređenju učestvovali zajedno, a da je zadovoljna rezultatima i da je novi dom Sonje i Nikole Lazetića zaista bajkovito mesto kao stvoreno za uživanje, pohvalila se pratiocima na društvenim mrežama.

Iza visoke ograde nalazi se ogroman travnjak o kojem se posebno vodi računa, i čini se da je svaka travka pokošena pod konac, te je i idealna za njihove kućne ljubimce, opasne pse rase kane korso.

Na travnatoj površini, mesto je moralo biti obezbeđeno za veliki bazen na kojem atraktivna Sonja provodi sunčane dane, kao i đakuzi savršen za relaksaciju.

Sve lepote življenja ove porodice vidne su putem nekoliko Sonjinih fotografija koja je jednom prilikom takođe otkrila da će njihovo imanje imati i ergelu.

Kurir.rs/Story

Bonus video:

00:42

Željko Samardžić zapalio Cetinje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track