RADA ME JE IZVELA NA BINU KADA SAM IMALA 14 GODINA Prija otkrila sve o prijateljstvu s Manojlovićevom: Bila je velika zvezda FOTO
Foto: Petar Aleksić

RADA ME JE IZVELA NA BINU KADA SAM IMALA 14 GODINA Prija otkrila sve o prijateljstvu s Manojlovićevom: Bila je velika zvezda FOTO

Stars -

Popularna pevačica Aleksandra Prijović sinoć je imala treći koncert u Osijeku, od zakazanih pet, a njena gošća bila je koleginica Rada Manojlović. Nakon što su njih dve zapevala zajedno "Alkotest" Aleksandra je publici otkrila kako su se upoznale i progovorila o prijateljstvu sa Radom.

Aleksandra Prijović
foto: Printskrin/Instagram

- Radu poznajem od 13. godine. Moram da vam ispričam situaciju, Rada je bila velika zvezda i dolazim ja i kažem: "Volim da pevam", a ona me je izvela na binu kad sam imala 14 godina. Nikad neću zabroaviti taj trenutak - govorila je Prija.

- Vozile smo se, imamo slike - dodala je Rada.

- Mene jako lepa sećanja vežu za Radu. Poznajem je toliko godina, mogu da kažem da je posebna u svakom smislu, da je divan čovek i osoba koja svakome želi dobro. Rada zna koliko se radujem svakom njenom uspehu i znam da izlazi ludilo - nastavila je Aleksandra.

- Ja sam spremila govor, ali sam zaboravila i više ne znam nijednu reč. Drago mi je što si ispoštovala sve kolege, dala si nam mrvicu tvog uspeha i dozvolila nam da podelimo tvoj istorijski uspeh. Želim ti još puno toga, znam da će biti, tek si počela - pričala je Rada.

Aleksandra Prijović
foto: Printskrin/Instagram

- Ja znam da ti pripremaš album i turneju i verujem da će biti prilika da se družimo i da ja budem tvoj gost - rekla je Aleksandra, a Rada se složila, nakon čega je Manojlovićeva zapevala.

Kurir/Republika/Preneo: I.L.

Bonus video:

01:47

OGLASIO SE STEFAN KARIĆ PRED SUĐENJE SA ŠAVIJOM: Osman je trebao da se vidi sa Natašom, PRIČA JOŠ NIJE OKONČANA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track