SEĆATE LI SE DRAGANE IZ VELIKOG BRATA?! Zbog neuzvraćene ljubavi ugojila se 10 kilograma, a evo kako sada izgleda (FOTO)
Foto: Printscreen YouTube

nekad i sad

SEĆATE LI SE DRAGANE IZ VELIKOG BRATA?! Zbog neuzvraćene ljubavi ugojila se 10 kilograma, a evo kako sada izgleda (FOTO)

Stars -

Prvi rijaliti šou na našim prostorima, "Veliki brat", emitovao se pre čak 10 godina. Svima nam je ostala u sećanju Dragana Vranješ iz Prijedora, koja se takmičila i ostavila veliki utisak na publiku.

Dragana Vranješ
foto: PRINTSCREEN YOUTUBE

Dragana pred kamerama nije krila da se zaljubila u Ivana Ljubu, koji je iz ovog serijala izašao kao pobednik, a potom u Savu Radovića koji se kasnije oženio voditeljkom Irinom Vukotić, od koje se razveo i sa kojom ima ćerku Iskru.

Dragana je svoju tugu zbog neuzvraćenih ljubavi nadomestila hranom, pa je zbog toga rijaliti napustila sa 10 kilograma viška. Sada, bivša učesnica rijalitija nosi prezime Radosavljević i potpuno se distancirala od očiju javnosti.

Dragana Vranješ
foto: PRINTSCREEN FACEBOOK

Mnogo toga se promenilo u njenom životu, a kako se odlučila za mirniji život, potpuno se posvetila osnivanju porodice. Udala se 2010. godine, a ubrzo je i postala majka troje dece.

Kurir.rs/SrbijaDanas

Bonus video:

01:28:58

SCENIRANJE 04.06.2023. DRAGANA KATIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track