"IDEM SAMA SA 42 GODINE, MALO LI JE?!" Milica Dabović proslavila rođendan i nekontrolisano skakala: Toliko misli a ja zanemela...
Foto: Printskrin

"IDEM SAMA SA 42 GODINE, MALO LI JE?!" Milica Dabović proslavila rođendan i nekontrolisano skakala: Toliko misli a ja zanemela...

Stars -

Bivša košarkašica Milica Dabović danas slavi 42. rođendan, a tim povodom je objavila snimak na svom Tik Tok nalogu.

Milica Dabović
foto: Printscreen

Naime, Dabovićka je objavila šok snimak na pomenutoj društvenoj mreži.

Ona je skakala i igrala u haljini bez brushaltera, pred punim restoranom, a u jednom trenutu je zadigla haljinicu i sevnuo je donji veš.

Milica Dabović
foto: Printscreen

U opisu snimka, Milica je čestitala sebi rođendan, a kako kaže, sve je jača.

@stefanovamamam13

Toliko misli a ja zanemela... Trudim se da sastavim par recenica, olaksam dusu... Nekako me boli ali sve sam jaca. Ne mogu upakovati nesto u sareni papir i slagati. Mogu da verujem i ne odustajem. Uvek sam znala da dam 100 posto sebe na terenu i van njega...Nikada nisam bila ravnodusna, ljubomorna, iskompleksirana,zavisna i pakosna! Isla sam glavom kroz zid. Uvek sam zelela i radila najbolje za druge a meni kako ostane. E to me cinilo srecnom. Veceras gledam prijatelje koji me vole,srecne zbog moje srece i tuzne zbog mojih suza ali u pogledu znam sta misle... Hvala vam na svakom minutu koji ste mi posvetili na svakoj lepoj reci koju ste mi uputili, hvala na paznji i poklonima, hvala na ljubavi! ! Zivot je nepredvidiv, mac sa sve ostrice...ili si pukovnik ili pokojnik! Idem dalje sama 42. godine malo li je? Neki novi pocetak, mirna DETE I JA! Srecan mi rodjendan!! Hvala divni ljudi!

♬ original sound - Milica

- Toliko misli, a ja zanemela... Trudim se da sastavim par rečenica, olakšam dušu... Nekako me boli ali sve sam jača. Ne mogu upakovati nešto u šareni papir i slagati. Mogu da verujem i ne odustajem. Uvek sam znala da dam 100 posto sebe na terenu i van njega...Nikada nisam bila ravnodušna, ljubomorna, iskompleksirana, zavisna i pakosna! Išla sam glavom kroz zid. Uvek sam želela i radila najbolje za druge a meni kako ostane. E to me činilo srećnom. Večeras gledam prijatelje koji me vole, srećne zbog moje sreće i tužne zbog mojih suza ali u pogledu znam šta misle... Hvala vam na svakom minutu koji ste mi posvetili na svakoj lepoj reci koju ste mi uputili, hvala na pažnji i poklonima, hvala na ljubavi! Život je nepredvidiv, mač sa dve oštrice...ili si pukovnik ili pokojnik! Idem dalje sama 42. godine malo li je? Neki novi početak, mirni dete i ja! Srećan mi rođendan!! Hvala divni ljudi - napisala je ona.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

01:38:13

SCENIRANJE 25.06.2023. MILOMIR MARIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track