SCENA KOJA JE ARENU OSTAVILA U SUZAMA! Muzička zvezda na koncertu napravila omaž velikanima koji više nisu sa nama!
Foto: Damir Dervišagić

emotivno

SCENA KOJA JE ARENU OSTAVILA U SUZAMA! Muzička zvezda na koncertu napravila omaž velikanima koji više nisu sa nama!

Stars -

Na koncertu u Beogradu koji je u toku, popularna pevačica Dragana Mirković je odlučila da napravi poseban omaž preminulim velikanima domaće muzike ali i glumačke scene. U jednom trenutku tokom koncerta, Dragana je zastala i zahvalila se publici što je došla da je podrži, ali i da se pridruži u sećanju na neke od najvećih imena muzičke i glumačke scene koje više nisu među nama.

Najemotivnija scena na koncertu desila se kada je Dragana izvela nekoliko svojih balada, u čast velikana koji su nas prerano napustili, poput Šabana Šaulića, Bate ŽIvojinovića, Žarka Lauševića i mnogih drugih.

Dragana Mirković, koncert
foto: Damir Dervišagić

Publika je sa suzama u očima pevala zajedno sa njom, prateći svaki stih i melodiju sa neverovatnom emocijom.

Dragana je tokom izvođenja ovih pesama pokazala ne samo svoje muzičko umeće, već i duboko poštovanje prema velikanima koji su obeležili domaću muzičku i glumačku scenu. Njen gest je dirnuo srca svih prisutnih i pokazao koliko je važno čuvati uspomenu na one koji su ostavili neizbrisiv trag u svetu muzike i glume.

1 / 5 Foto: Damir Dervišagić

Ovaj omaž preminulim velikanima bio je definitivno najemotivniji trenutak na koncertu Dragane Mirković i dokaz da muzika može da nas spoji i ujedini u sećanju na one koji su nas napustili, ali čije pesmeni role i dalje žive u našim srcima.

Bonus video:

08:53

STARS EP246

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track