PEVAČICA DOŽIVELA STRAŠNU NEZGODU NA AUTO-PUTU: Krenula sam na sahranu, mogla sam da budem sahranjena! AUTO TOTALNO UNIŠTEN
Foto: screenshot

PEVAČICA DOŽIVELA STRAŠNU NEZGODU NA AUTO-PUTU: Krenula sam na sahranu, mogla sam da budem sahranjena! AUTO TOTALNO UNIŠTEN

Stars -

Hrvatska pevačica Maja Bajamić doživela je strašnu saobraćajnu nesreću, a fotografije i snimke uništenog automobila objavila na Instagramu. Njen automobil je potpuno unušten, ali na svu sreću ona je prošla bez povreda.

- Jesi svesna da ti je danas novi rođendan? Rekla je mlada policajka na autoputu nakon što sam s njenim kolegom obavila svu papirologiju po protokolu nakon iskustva koje nikad u životu ni u sličnom aranžmanu nisam imala - napisala je.

Maja Bajamić
foto: Printscreen

Pevačica je putovala na sahranu, ali je, kako je napisala, isti dan planirala da se vrati kako bi pevala na jednom rođendanu.

- Mobilni je bio na držaču, Jutjub upaljen, uslovi na putu top, ja u levoj traci. Nisam vozila prebrzo, ali sam u jednom trenutku čula zvuk kao da je nešto tuknulo s leve strane i skrenula pogled prema vratima na sekundu, nakon čega sledi par sekundi koje nikad neću zaboraviti."

Kao ni dim, kao ni moment u kojem izlazim iz auta kao da sam ga upravo parkirala, iako se vazdušni jastuk nije otvorio i ne mogu da verujem da nemam ni ogrebotinu", napisala je Bajamić.

Oglasila se i u komentarima i rekla kako u tom trenutku nije bilo automobila oko nje.

Maja Bajamić
foto: Printscreen

- Minut-dva posle automobili prolaze ko na traci, svi staju i pitaju jesam ok, a ja još jednom govorim da je sve super, iako ništa nije, a opet sve je. Hvala dečku koji je bez pitanja samo stao i nakon što je proverio jesam li dobro, rekao: "Postaviću trougao".

- Otvorio je gepek i postavio. Pružila sam mu ruku i osetila ogromnu i iskrenu zahvalnost. Išla sam na sahranu, mogla sam da budem sahranjena. Na putu sam, pevam večeras na rođendanu, slavim i svoj - napisala je.

Bonus video:

01:05

Dragana Mirković se obratila nakon koncerta 3

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja