ŠOKIRAĆETE SE KAD ČUJETE KOLIKO JE PRIJA ZARADILA ZA 5 KONCERATA U HRVATSKOJ! Samo na kostime i koreografiju dala 50.000€
Foto: Jurica Cvitanić/Extra FM

zgrnula paprenu cifru

ŠOKIRAĆETE SE KAD ČUJETE KOLIKO JE PRIJA ZARADILA ZA 5 KONCERATA U HRVATSKOJ! Samo na kostime i koreografiju dala 50.000€

Stars -

Pevačica Aleksandra Prijović večeras, 18. februara, održaće poslednji u nizu od zakazanih pet koncerata u Osijeku, za koje je zaradila vrtoglavu cifru.

Naime, kako prenose mediji, ona je za samo pet koncerata u Hrvatskoj zaradila pola miliona evra.

Aleksandra Prijović
foto: Printscreen

No, kako se navodi dalje, da nije uložila mnogo novca u kostime, scenu i koreografiju, zaradila bi još mnogo više.

- Prija bi zaradila milion evra da nije uložila pola tog iznosa u produkciju, ozvučenje, osvetljenje... Samo za stilistu, odevne kombinacije i kompletan tim koji je zadužen za njen izgled izdvojila je više od 50.000 evra! Surovi je profesionalac i ne žali sredstva samo kako bi sve bilo perfektno i kako bi publika s njenog koncerta otišla srećna. Zbog toga je trenutno najpopularnija, najuspešnija i najplaćenija naša pevačica - izjavio je izvor i dodao:

Aleksandra Prijović
foto: Printscreen

- Mnogi su je savetovali da skreše troškove, da angažuje jeftiniju produkciju, da iznajmi skromniju opremu, da ne kupuje kostime od po 10.000 evra, ali ona nije želela ni da čuje. Svesna činjenice da živi svoj najveći san, koji joj se možda nikada više neće ponoviti, želi da zauvek iza njenih koncerata ostanu video-snimci kao svedočanstvo jednog vremena i njenog vrtoglavog uspeha - rekao je izvor za medije.

Kurir.rs/Informer

Bonus video:

00:36

Mira Škorić gost na koncertu Dragane Mirković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track