SELMA BAJRAMI BESNA ZBOG BEZOBRAZNIH PORUKA! Oglasila se javno i uputila brutalne reči: "Nešto nije u redu sa vašim mozgom..."
Foto: Dragan Kadić

SELMA BAJRAMI BESNA ZBOG BEZOBRAZNIH PORUKA! Oglasila se javno i uputila brutalne reči: "Nešto nije u redu sa vašim mozgom..."

Stars -

Selma Bajrami obratila se pratiocima na društvenim mrežama, te im poručila da ne koriste njen poslovni broj telefona da joj se udvaraju.

Selma Bajrami
foto: Printscreen YT

- Koliko puta moram da vam kažem?! Poslovni broj služi za poslovne ponude! Da li ste toliki d**ili da konstantno šaljete vaše slike i ljubavne ponude mom poslovnom timu? - počela je ona, a zatim posavetovala sve.

- Potražite pomoć jer očito nešto nije u redu sa vašim mozgom! - napisala je Selma.

Selma Bajrami
foto: Printskrin/Instagram

Da podsetimo, nakon što je 22. januara vraćena sa beogradskog aerodroma pošto joj je zvanično zabranjen ulazak u Srbiju, folkerka Selma Bajrami se u više navrata oglasila.

Selma je u jeku skandala poručivala da "crknu dušmani", te na mreže kačila snimak iz Beograda za koji se ne zna kad je nastao, a onda i prozvala Novaka Đokovića zbog provođenja vremena sa pevačicom iz Prištine Ritom Orom.

Selma Bajrami
foto: Printskrin/Instagram

Onda je i citirala Ramba Amadeusa, koji je govorio o vremenu u kojem se "pumpa" nacionalizam i insistira na podelama.

- Nacionalizam je tema za one do 300 evra prihoda mesečno. Njima se servira ta priča. Kada plata pređe 500 evra, onda počinje razgovor o garderobi i kafićima. Kada pređe 1.000, onda je top-tema zdrava hrana, letovanja i zimovanja, a kada se popne na više od 3.000 onda prestaje svako palamuđenje. Ljudi onda pričaju o vremenskoj prognozi i ljubavi - podelila je Selma tada na Instagamu njegove reči, a sad se odlučila za drastičan korak.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

01:33:11

SCENIRANJE 21.05.2023. SANJA MARINKOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja