LUKS VILA, VISOKE KAPIJE, OBEZBEĐENJE 00-24! Nove komšije otkrivaju sve detalje života Ane Sević na Bežanijskoj kosi
Foto: Printscreen/Paparazzo lov, Petar Aleksić

LUKS VILA, VISOKE KAPIJE, OBEZBEĐENJE 00-24! Nove komšije otkrivaju sve detalje života Ane Sević na Bežanijskoj kosi

Stars -

Ana Sević, koja je nedavno postala ponovo voditeljka Zvezda Granda zamenjujući trudnu Sanju Kužet, pre izvesnog vremena promenila je adresu stanovanja.

Pevačica i voditeljka pre nekoliko nedelja sa porodicom se preselila iz luksuznog stana u beogradskom naselju Šumice na prestižniju lokaciju na Bežanijskoj kosi.

Ana Sević
foto: Printscreen

Naša ekipa posetila je Sevićkinu novu adresu gde smo porazgovarali sa njenim novim komšijama, koji su nisu štedeli novu voditeljku Zvezde Granda.

- Ana je u totalnom haosu poslednjih dana. Još je u procesu selidbe, nije sve dovela u red. Tu se smenjuju majstori, aranžeri, pošto sve želi da dovede do savršenstva. Posebno se angažovala oko dvorišta. Cilj joj je da njihova vila bude poput holivudskih. Posebno joj je bitno da sačuva privatnost svoje porodice i sebe, pa je insistirala na visokim kapijama i visokom stepenu zaštite. Zato je i kuća ograđena visokim kapijama, a na ulazi je i kućica za obezbeđenje koje će 24 časa biti zaduženo za bezbednost - priča komšija.

Ana Sević
foto: Printscreen

Sve se poklopilo sa novim voditeljskim angažmanom tako da ona za kratko vreme može da dođe od Bežanijske kose do Košutnjaka, gde se snimaju emisije "Zvezde Granda". U bližini živi i Saša Popović, Lepa Brena, Aleksandra Prijović, Dragan Kojić Keba i mnoge druge estradne zvezde, tako da ima zanimljiv komšiluk.

Dvorište joj je toliko veliko da će njena deca imati mnogo prostora za igru, a u blizini ima odličnih mesta za šetnju i uživanje.

- Nisam je još sreo. Sigurno je zauzeta oko kuće i novog posla. Čuli smo da je žena iz naroda, a ovde se na Bežaniji svi poznajemo pa ćemo pre ili kasnije da se upoznamo - rekao nam je komšija.

Bonus video:

00:24

Hit snimak Jelene na svojoj svadbi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track