"NIJE JOJ SE DOPALO KAKO PEVAM, ALI IZ PRISTOJNOSTI NIJE HTELA DA MI KAŽE" Dunja o saradnji sa Marinom Tucaković: Sa 15 godina...
Foto: Damir Dervišagić, Zorana Jevtić

nije sve tako crno

"NIJE JOJ SE DOPALO KAKO PEVAM, ALI IZ PRISTOJNOSTI NIJE HTELA DA MI KAŽE" Dunja o saradnji sa Marinom Tucaković: Sa 15 godina...

Stars -

Ekskluzivno, prvi put nakon deset godina medijske ilegale Dunja Ilić, sada Ajla Begović, u emisiji "Nije sve tako crno", autora i voditelja Jovane Matić Đokić, govori o svim detaljima u svom životu.

Dunja Ilić
foto: Zorana Jevtić

Tokom decenije pauze preživela je mnogo toga, od borbe sa alkoholom, smrti najvoljenijih, burnog ljubavnog života. Promenila je veru, ime, ali i mnoge gradove i države, a onda je odlučila da se vrati. Sve o turbulentnom životu Dunja otkriva za Kurir i staje na put svim nagađanjima.

Dunja Ilić
foto: Zorana Jevtić

Pored privatnog života, Dunja je iskreno govorila i o karijeri, te se prisetila samih početaka i osvrnula na saradnju sa legendarnom Marinom Tucaković.

- Sa 15 godina sam snimila dve pesme i obe je radila Marina Tucaković. Nešto kasnije sam počela sve da radim sama. Ona je bila legenda, sad kad se setim. Kad sam bila kod nje, pročitala sam joj neke svoje tekstove i mogla sam da primetim da joj se to poprilično dopalo. Ali kad sam počela da joj pevam, mislim da joj se to ni malo nije dopalo ali nije htela iz neke pristojnosti da mi kaže - nasmejala se Ajla i nastavila:

Dunja Ilić
foto: Zorana Jevtić

- Videla je da imam neku tu harizmu i talenat za pisanje, bez obzira što ne mogu silne oktave da dosegnem. Kada se sve skupilo i sa fizičkim izgledom koji ću polako vratiti, bio je to jedan paketić koji je mogao dobro da se proda - izjavila je Ajla.

Kompletan intervju pogledajte na jutjub kanalu Kurira.

NIJE SVE TAKO CRNO

Svake srede u 20 časova samo na Youtube kanalu i sajtu Kurira pratite novo izdanje emisije koja će vam vratiti veru u sebe, ali i svetlije sutra.

Teme i sadržaj će vas možda ponekad rastužiti ili rasplakati, ali i promeniti pogled na svet i ubediti da NIJE SVE TAKO CRNO.

Nije sve tako crno
foto: Kurir

Pred vama će biti tople ljudske priče, svakodnevni problemi, iskustva poznatih ali i manje poznatih lica koja će progovoriti o svojim ne tako lakim životnim trenucima i pomoći da prevaziđete svaki loš period u životu i shvatite da uvek postoji svetlo na kraju tunela.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

07:22

STARS EP243

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track