"OPROSTITE MI MOJU RUŽNU PROŠLOST" Sloba Radanović na svadbi potkačio bivšu ženu Kiju Kockar! Evo zašto je napravio GALA SLAVLJE
Foto: Nemanja Nikolić, ATAImage

"OPROSTITE MI MOJU RUŽNU PROŠLOST" Sloba Radanović na svadbi potkačio bivšu ženu Kiju Kockar! Evo zašto je napravio GALA SLAVLJE

Stars -

Sloba Radanović i njegova supruga Jelena, napravili su svadbeno veselje na dan rođenja njihovog sina Damjana. Okupili su pola estrade, a Sloba je priznao da tremu nema jer mu nije prvi put, ali da se raduje otvaranju koverti. Nisu napravili tipičnu srpsku svadbu, po svim našim običajima, nije bilo kupovine mlade, hvatanja bidermajera, pa čak ni prvi ples nisu imali, ali su zato jedno drugom posvetili po pesmu.

Sloba Radanović
foto: Ata images

Sloba je u više navrata pričao kako sa Kijom nije mogao da oranizuje svadbu kakvu je htelo, ali sada mu se želja konačno ostvarila. Sloba je izjavio da će Jeleni otpevati "Tri u jednoj", a na pitanje novinara, a zašto ne "Nije život jedna žena", Sloba je rekao kroz smeh: "Oprostite mi moju ružnu prošlost", aludirajući na prvi brak saKijom Kockar.

Sa druge strane i Jelena ima brak iza sebe u kom je rodila dva sina, pa je Slobi sa razlogom, kako je sama rekla, posvetila čuvenu baladu Seke Aleksić "Me- njam pijuna za kralja".

kurir.rs/svet

Bonus video:

00:39

Tijana Ajfon zateže zadnjicu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track