BOSANAC OTKRIO KOJA ZVEZDA GRANDA JE NAJBOLJE ISKORISTILA POPULARNOST! Reč je ovoj pevačici, a ona ga je potpuno RAZOČARALA!
Foto: Damir Dervišagić

neki ubrzo nakon takmičenja pali u zaborav.

BOSANAC OTKRIO KOJA ZVEZDA GRANDA JE NAJBOLJE ISKORISTILA POPULARNOST! Reč je ovoj pevačici, a ona ga je potpuno RAZOČARALA!

Stars -

Godinama unazad, član žirija „Zvezda Granda“ Dragan Stojković Bosanac, svedok je muzičkih početaka brojnih talenata koji su sreću odlučili da okušaju u muzičkom takmičenju.

Mnogi od njih iskoristili su svojih pet minuta na pravi način i izgradili blistave karijere, dok su neki ubrzo nakon takmičenja pali u zaborav.

S obzirom da je kroz šesnaest sezona prošlo hilljade i hiljade talenata, nije lako reći ko je najbolji, ali za jednu zvezdu Granda Dragan Stojković Bosanac smatra da je najbolje iskoristila popularnost.

Milica Pavlović
foto: Petar Aleksić

- Popularnost iz takmičenja mislim da je najbolje iskoristila Milica Pavlović, koja je uvek aktuelna, a pevački su najbolji Darko Lazić i Mirza Selimović- rekao je Stojković svojevremeno za Grand.

Međutim, kako je tada otkrio nekadašnja učesnica Bilja Sulimanović ostavila je veliki utisak na njega, ali ipak nije uspela da ispuni Stojkovićeva očekivanja.

Viki Miljković, Bosanac
foto: Printscreen

“Bezgranično je talentovana i lepa. Trebalo bi sa njom više da se radi kako bi od nje napravili pevačku, kvalitetnu i atraktivnu zvezdu”, govorio je Bosanac, priznajući da ga je razočarala kada je akrijeru ostavila po strani.

Kurir.rs/Grand

Bonus video:

09:32

STARS 251

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track