"TEA TAIROVIĆ MI NIJE KOLEGINICA!" Snežana Đurišić žestoko udarila na mlađu koleginicu: Javno je POTKAČILA
Foto: Nenad Kostić, Petar Aleksić

NI BOSANAC NIJE ODUŠEVLJEN

"TEA TAIROVIĆ MI NIJE KOLEGINICA!" Snežana Đurišić žestoko udarila na mlađu koleginicu: Javno je POTKAČILA

Stars -

Pevačica narodne muzike, Snežana Đurišić, smatra da popularnu Teu Tairović ne može da nazove koleginicom.

Muzičko takmičenje "Zvezde Granda" već decenijama važi za jedan od gledanijih televizijskih formata. Gledaoci kraj malih ekrana iz subote u subotu pomno prate predstavljanje mladih neafirmisanih pevača, ali i nesuglasice u stručnom žiriji, koji je po svemu sudeći najzanimljiviji segment emisije.

Zvezde Granda
foto: Printscren TV Pink

I ovog vikenda muzičari koji čine stalnu postavu stručnog žirija i ocenjuju kandidate, ušli su u raspravu nakon predstavljanja jedne takmičarke, te je pop zvezda Marija Šerifović istakla da će kod nje uvek biti presudno pevanje, a ne scenski nastup. Na to se odmah nadovezao Saša Popović, pa podsetio žiri kako su 2016. godine za Teu Tairović rekli da nije talentovana, a danas važi za veliku zvezdu:

Zvezde Granda
foto: Kurir

- Setimo se kako ste 2016. godine "iskasapili" Teu Tairović. Evo, danas je jedna od najvećih zvezda - istakao je Popović dok je Dragan Stojković Bosanac rekao da ne preteruje, budući da ju je slušao na jednom nastupu u Bosni.

Saša Popović
foto: Printscreen/Zvezde Granda

Potom je Marija navela da je Tea zvezda jer je jedina u Srbiji koja se bavi tim muzičkim žanrom, a zatim je Bosanac upitao ostale članove žirija da li smatraju Teu svojom koleginicom:

- Ne, to nikako ne smatramo - odbrusila mu je Snežana Đurišić.

Kurir.rs/Informer

Bonus video:

09:32

STARS 251

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja