OPA! JK I GOGA SEKULIĆ ZAKOPALE RATNE SEKIRE POSLE VIŠE OD DECENIJU: Odale ih društvene mreže, a evo zašto su se POSVAĐALE
Foto: Shutterstock, Nemanja Nikolić, Tamara Trajković

krajnje vreme

OPA! JK I GOGA SEKULIĆ ZAKOPALE RATNE SEKIRE POSLE VIŠE OD DECENIJU: Odale ih društvene mreže, a evo zašto su se POSVAĐALE

Stars -

Pevačice Jelena Karleuša i Goga Sekulić, su po svemu sudeći zakopale ratne sekire.

Nakon brojnih uvreda koje su jedna drugoj javnoj upucivale tokom 15 godina sukoba, one su se pomirile, u prilog čemu govore društvene mreže, na kojim su se zapratile, ali i ostavila jedna drugoj po neki slatkorečiv komentar, uz emotikon srca.

Jelena Karleuša, Goga Sekulić
foto: Printskrin/Instagram

Inače, pevačica Goga Sekulić se pre 15 godina našla u centru skandala, kada je magazin poznat po fotografijama obnaženih devojaka objavio naslovnicu na kojoj je pisalo "Goga Sekulić gola i opasnija od Cece", a upravo je to bio razlog svađe sa JK.

Goga Sekulić, Jelena Karleuša
foto: Damir Dervišagić

"Ja to nikada neću zaboraviti, ostala sam bez glasa. Kada sam to videla, zamislite mene, iscepan džins, patike, punđa na glavi. Zove me jedan drug i kaže ‘Gordana’, a kad mi kažu Gordana, ja znam da nešto nije dobro. Ja sam otišla da vidim bilbord na Brankovom mostu, riba neka polugola i piše ‘Goga Sekulić gola i opasnija od Cece’, šta je sad ovo? Otišla sam i kupila Plejboj, zvala sam prijatelja i kažem mu ‘šta da radim, ubiće me tata’. Išla sam sa roditeljima na suđenje, imala sam veštačenje. Na sudu sam dobila Plejboj, oni su tada izgubili licencu u Srbiji i Crnoj Gori. Tada su mediji pitali Željka Joksimovića da li je to Goga, a on je rekao da nije video, ali misli da se ja nikada tako ne bih slikala. Tada sam se i sa Karleušom zakačila, ona je rekla ‘ne, to nije Goga, ona je bolja riba od nje’, tada je krenuo estradni rat između nas dve".

Podsetimo, JK je svojevremeno otkrila šta misli o Gogi Sekulić.

"Protiv Goge nemam ništa, ona je onako glasna, ali dobronamerna. Ona je dobar čovek. Goga je dobar čovek", rekla je Jelena, nekoliko puta ponovivši poslednju rečenicu.

Bonus video:

09:32

STARS 251

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track