"KADA BI POSLALI MARIJU ŠERIFOVIĆ I MOLITVU OPET BI POBEDILI NA EVROVIZIJI!" Pevačica: To je jedna od naših poslednjih pesmetina
Foto: EPA/SEPPO SIRKKA, Kurir televizija

kurir tv

"KADA BI POSLALI MARIJU ŠERIFOVIĆ I MOLITVU OPET BI POBEDILI NA EVROVIZIJI!" Pevačica: To je jedna od naših poslednjih pesmetina

Stars -

Svi se sećaju velike pobede Srbije na Evroviziji 2007. godine, kada su grupa Bjuti Kvins na čelu sa Marijom Šerifović uzdrmali srca publike pesmom "Molitva".

"Srbija, Srbija, Srbija" - odjekivalo je te večeri, bio je to vrlo ponosan trenutak za sve građane.

Pevačica Ivana Selakov, bivša članica grupe Bjuti Kvins, gostovala je kod voditelja Ivana Gajića u emisiji Puls Srbije gde se osvrnula na ovaj veliki događaj za Srbiju.

04:16

KADA BI POSLALI MARIJU ŠERIFOVIĆ I MOLITVU OPET BI POBEDILI NA EVROVIZIJI! Pevačica: To je jedna od naših poslednjih pesmetina

- To je bila jako velika odgovornost, treme je bilo normalno. Bili bi nenormalni da nemamo tremu za ovako jednu veliku odgovornost, gde ti pevaš pred celim svetom. Ne možda svet, ali cela Evropa i toliko ljudi gleda ovo i na kraju krajeva predstavljaš svoju zemlju. Toliko smo puta prošli tu pesmu i tu koreografiju. Mislim da je bilo i sto puta, ma možda i više. Tamo smo imali konstantne probe i pre toga u Beogradu konstantne. Tamo konstantne, ovde u Beogradu konstantne. U danima pred polufinale i po dva puta dnevno smo imali probe. U punom kostimu, šminka, frizura, kostim, kao da je uživo. Kao da je takmičenje. Zapravo se to samo snima, pa se analizira, pa se gleda da li još može nešto bolje. Da li da se kamere bolje postave i slično - rekla je pevačica i dodala:

Ivan Gajić
foto: Kurir televizija

- Ova pesma kao pesma je pesmetina. Jedna od poslednjih tako pesmetina koju smo slali. Sada je gledam i mislim da ako bi je opet poslali da bi opet pobedila.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima. Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:57

Marija Šerifović o PZE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track