"SLEPICE, DETE ĆEŠ VIĐATI U CENTRU ZA SOCIJALNI RAD" Ana i Rasta ponovo zaratili: Pale teške reči, ona poručuje: Vidimo se na sudu
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Instagram

tužba

"SLEPICE, DETE ĆEŠ VIĐATI U CENTRU ZA SOCIJALNI RAD" Ana i Rasta ponovo zaratili: Pale teške reči, ona poručuje: Vidimo se na sudu

Stars -

Ana Nikolić i njen bivši suprug reper Stefan Đurić Rasta već godinama su u turbulentnom odnosu, a sada je po svemu sudeći ponovo došlo do kulminacije.

Ana je odlučila da se javno oglasi povodom odnosa sa bivšim mužem i otkrila da je rešila da presavije tabak, a kao po običaju, pale su i teške reči, te je pevačica poručila "Vidimo se na sudu!".

Nikolićeva je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram podelila delić njihove svađe koja je počela iz zasad nepoznatih razloga, u kojoj joj je Đurić zapretio Centrom za socijalni rad.

Ana Nikolić
foto: Printscreen Instagram

- Vi ćete biti prva porodica uhapšena - poručila mu je Ana.

- Pa ti si onda za institucije ozbiljne. Sa sve Tarom. Pošto je kod nas - odgovorio joj je on.

- Ne - bila je kratka Ana.

- Slepice - poručio joj je Rasta.

- Ja sam pod prisilom morala da pristanem na sve - rekla je ona.

- Dete možeš sledeći put da vidiš u Centru za socijalni rad - zapretio je on.

- Pa, ničija nije do zore gorela - napisala je Ana.

- Ovako se ponaša taj veliki otac... I tako skoro sedam godina. Sada se stvarno vidimo na sudu, a ja ću lično dozvoliti da bude otvoreno za javnost.

Ana Nikolić
foto: Damir Dervišagić

Po svemu sudeći do pomirenja u skorije vreme neće doći.

Podsetimo, Nikolićeva se prošle godine žestoko obrušila obrušila na svog bivšeg supruga Stefana Đurića Rastu i to zbog njegovog intervjua, u kome je između ostalog, reper govorio o njenim problemima, kao i da je tu da joj pomogne za sve što joj treba u životu.

Ana Nikolić, Rasta
foto: Damir Dervišagić

- Ana ima dovoljno godina da zna šta je pametno i dobro za nju, samim tim i da odluči kako će živeti. Porodica je tu da pomogne u svakom smislu. Ja sam humanista, pomažem i znanima i neznanima, pa kako neću majci deteta koje bezuslovno volim. Onog momenta kad sama poželi da nešto promeni, promena će se i desiti - bio je iskren njen bivši suprug, a preneo je "Hello", što je Anu verovatno izbacilo iz takta, pa je rešila da na Rastin račun iznes niz žestokih optužbi.

Bonus video:

09:04

STARS-EP254

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track