SKANDAL NA SUĐENJU MUSLIMOVIĆU U PRIJEDORU! Halid napustio sudnicu kad je svedočio njegov njegov sin o dugu prema Sonji Bašić
Foto: Marina Lopičić, Damir Dervišagić

U SUDNICI VIŠE NEGO BURNO

SKANDAL NA SUĐENJU MUSLIMOVIĆU U PRIJEDORU! Halid napustio sudnicu kad je svedočio njegov njegov sin o dugu prema Sonji Bašić

Stars -

Nastavljeno je suđenje Halidu Muslimoviću u Osnovnom sudu u Prijedoru po tužbi Sonje Bašić iz Australije da joj duguje 90.000.

Na današnjem ročištu, koje je počelo u devet sati, saslušani su najpre svedoci po predlogu tužilje, među kojima je bio i pevačev sin Enis Muslimović.

Halid Muslimović, Sonja Bašić
foto: Kurir, Shutterstock

On i Halidova ćerka Lejla Muslimović pozvani su da posvedoče da su primali novac od Sonje na ime pozajmica njihovom ocu, ali je ćerka folklora izostala sa ročišta uz opravdanje da joj je bolesno dete.

Nakon što je počelo Enisovo svedočenje ubrzo se desio skandal. On je na insistiranje Bašićkinog advokata Dragana Tolimira priznao da se sastajao sa Sonjom i da je od nje uzimao pare, pa je tada Halid skočio i napustio sudnicu uz reči "ja ovo više neću da slušam".

Halid Muslimović, Sonja Bašić
foto: Kurir Televizija, screenshot Pink tv

Sudija Sead Hadžić je tada najavio polusatnu pauzu, posle koje je predviđeno da pevač ima reč.

Nastavak ročišta počelo je u 11 sati, a kako je Muslimović pre dva dana rekao, on će svoju odbranu iznositi najmanje tri sata.

Podsetimo, ponovljeni proces protiv Halida po tužbi Bašićeve da joj duguje pare počeo je u utorak 27. februara kada je u sudnici između suprostavljenih strana bilo više nego burno.

Bonus video:

09:04

STARS-EP254

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track