GOVORILI SU DA JE NOVA JK, A ZBOG MARIJE ŠERIFOVIĆ JE SVE NAPUSTILA Otišla iz Granda, povukla se iz medija, evo gde je Dunja danas
Foto: Pritnscreen

GOVORILI SU DA JE NOVA JK, A ZBOG MARIJE ŠERIFOVIĆ JE SVE NAPUSTILA Otišla iz Granda, povukla se iz medija, evo gde je Dunja danas

Stars -

Dunja Popović pobrala je sve simpatije publike kada se pojavila na sceni poznatog takmičenja "Zvezde Granda". Atraktivna plavuša bila je jedna od omiljenih devojaka koje grabile ka pobedi, ali se nasred sezone dogodio preokret.

Dunja Popović
foto: Printscreen/Youtube

Naime, tokom takmičenja se izuzetnio trudila oko scenskog nastupa i stajlinga, što je publika u svakoj emisiji pomno pratila, a onda je Marija Šerifović žestoko prokomentarisala njeno pevanje i sve je krenulo naopako.

Zvezdana Stevanović, Dunja Popović
foto: Printskrin

- Nemojte da se za****vamo i da se igramo šarene laže. Svi znaju čemu služe ovakvi kandidati. Jedno je šou, a drugo je pevanje i vi ste šou! - rekla je Marija, nakon čega je Dunja mahnula rukom i odšetala sa scene. To je bio prvi put da je jedan takmičar svojom voljom napustio emisiju ali i takmičenje.

Dunja Popovic

Nakon skandala Dunja je nastavila da se bavi pevanjem, a nešto kasnije je snimila i prvu pesmu.

1 / 6 Foto: Printscreen/Instagram

Završila je Učiteljski fakultet, udala se, rodila sina, ali i razvela. Pevačica i dalje izgleda atraktivno i svakodnevno dobija komplimente na račun svog fizičkog izgleda.

Bonus video:

09:55

STARS EP 253

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja