KUPOVALE U EROTIK ŠOPU, A ONA JE NOSILA DVE LEVE ČIZME NA NASTUPU: Ksenija prvi put otkrila sve tajne sa Evrovizije
Foto: Profimedia

hit

KUPOVALE U EROTIK ŠOPU, A ONA JE NOSILA DVE LEVE ČIZME NA NASTUPU: Ksenija prvi put otkrila sve tajne sa Evrovizije

Stars -

Nekadašnja članica grupe Hurricane, Ksenija Knežević pre nekoliko godina nastupala je prestižnom muzičkom takmičenju Evrovizija gde je sa Ivanom i Sanjom predstavljala Srbiju.

Ksenija Knežević
foto: Kurir televizija

Iako svi njihov nastup pamte kao izuzetno atraktivan, Ksenija je sada prvi put ispričala sa kakvim se izazovom suočila dok je bila na velikoj sceni u Roterdamu.

Ksenija Knežević peh na Evroviziji

– Ja ne mogu da verujem da mi to nikada nismo ispričale. Imale smo mnogo opcija oko kostima i razmišljale smo šta da obujemo jer smo bile dosta razgolićene i gledale smo šta nam je najlakše za koreografiju. Išle smo po Roterdamu i našle smo lateks čizme u erotik šopu i kuple smo više pari – počela je Ksenija i dodala:

Hurricane
foto: Profimedia

Kada sam obuvala nisam skontala da sam dve leve obula. Primetila sam malo mi je čudno, a tek posle nastupa smo shvatile da imam dve leve. Desila se proba gde su nam se lepile čizme jedna od drugu, Ivana je probila led i pala na probi, onda smo vazelinom mazale čizme za taj nastup i ja sam moje dve namazala. Eto to je tako prošlo, imala sam dve leve čizme na nogama i nisam znala dok se sve nije završilo– otkrila je u emisiji „Zvezde Granda Specijal“.

Ksenija Knežević
foto: Profimedia

Inače, Ksenija je na ovom prestižnom takmičenju doživela još jedan peh.

Ja sam doživela stres jer sam zaboravila reč moje strofe. Gledam u Sanju koja je daleko, i Ivanu koja je još dalje i ne mogu da se setim nikako. Meni odzvanja u glavi pesma Peđe D Boya jer smo se Sanja i ja zezale pre toga i u glavi mi: „Vodim vas večeras u igranje celu noć“ i do poslednjeg trenuta dok nije otkucao moj takt ja nisam mogla da se setim i onda sam mehanički počela i ušla sam u falš, ali dobro – ispričala je u emisiji „Zvezde Granda Specijal“.

Kurir.rs/Grand

Bonus video:

07:46

STARS EP250

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track