ISPLIVALE PROVOKATIVNE FOTKE UDOVICE DINA DVORNIKA: U belom satenskom vešu pokazala obline i skrivenu tetovažu "Divlja žena..."
Foto: Printscreen/Instagram/Facebook

ISPLIVALE PROVOKATIVNE FOTKE UDOVICE DINA DVORNIKA: U belom satenskom vešu pokazala obline i skrivenu tetovažu "Divlja žena..."

Stars -

Ćerka legendarnog Dina Dvornika, Ela Dvornik nedavno je doživela krah ljubavi, a sada se bori na sudu s bivšim mužem Čarlsom Pirsom oko kuće u Istri, koju je kupila pre dve godine.

Ela Dvornik
foto: Printscreen/Instagram

Elina porodica joj sve vreme pruža podršku a nedavno su za medije progovorili o svom bivšem zetu koji je kako navode, sve vreme trošio njen novac. Bivši supružnici se još uvek nisu oglašavali ovim povodom, ali njena majka jeste za medije u regionu i dala svoj sud o situaciji.

Danijela Dvornik
foto: Instagram

Danijela Dvornik i danas važi za atraktivnu ženu a zrele godine joj ako je sudeći po fotografijama ne mogu ništa.

Na Instagram nalogu postavila je fotografije u svilenom belom vešu i ponosno pozirala u svom krevetu.

Danijela je ovom prilikom pokazala svoje obline, vitku liniju ali i skrivenu tetovažu na butini koja se ne može svakodnevno videti. Ispod objave je otkrila da je ovako najviše voli da uživa.

- Subota je. Mogu priuštiti malo duže izležavanje u krevetu jer danas nema treninga što je u neku ruku i dobro jer sam zaradila upalu mišića od netreniranja pa su mi neke kretnje otežane. Divlja žena u meni neće posustati da se ne sredi i ode na kafu među vukove.

Bonus video:

09:55

STARS EP 253

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track