DIDI NAPRAVILA GALA ŽURKU U PARIZU! Pevačica na poklon dobila kavijar od 35.000 $, a tek šampanjac da ti se zavrti u glavi
Foto: Printscreen

na svetskom nivou

DIDI NAPRAVILA GALA ŽURKU U PARIZU! Pevačica na poklon dobila kavijar od 35.000 $, a tek šampanjac da ti se zavrti u glavi

Stars -

Dijana Rokvić poznatija kao Didi Džej napravila je gala žurku u Parizu na kojoj je prisustvovao svetski džet-set.

Pevačica je za ovaj događaj čak imala i sponzore, a na poklon je dobila najskuplji kavijar od 35.000 dolara, kao i šampanjac.

Privatna Arhiva
foto: privatna arhiva

To je Didi potvrdila za Kurir iz Pariza gde još uvek boravi:

- Moja žurka u Parizu je prošla fenomenalno. Imali smo preko 300 ljudi. Najveće zvezde iz Francuske su me podržale i došle na događaj. Baš mi je drago što sam imala priliku da se predstavim publici u Francuskoj. Tačno ej da smo imali i sponzore za događaj i na poklon sam dobila najluksuzniji kavijar i šampanjac na svetu. Takođe u Parizu sam imala priliku da posetim nekoliko velikih revija svstskih dizajnera i bila sam počasni gost na reviji najpriznatije modne kuće- objasnila je Didi za Kurir.

Didi Džej
foto: Printskrin/Instagram

Didi je na nedelji mode nosila kreacije priznatih dizajnera sa kojima je napravila poslovnu saradnju. Pevačica je u Francusku stigla pravo iz Amerike gde godinama unazad gradi svoju karijeru.

Didi Džej
foto: Kurir televizija
01:13:49

SCENIRANJE 02.07.2023. RADA MANOJLOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track