RAŽNATOVIĆI U 2 TABORA - HAOS OKO POBEDNIKA PZE! Anastasija ostavila komentar Teyi Dori... Šta će biti nakon Veljkove PROZIVKE?!
Foto: Damir Dervišagić, ATAImages

ramonda

RAŽNATOVIĆI U 2 TABORA - HAOS OKO POBEDNIKA PZE! Anastasija ostavila komentar Teyi Dori... Šta će biti nakon Veljkove PROZIVKE?!

Stars -

Polemika o srpskom predstavniku za "Pesmu za Evroviziju" Teya Dori i pesmi "Ramonda" ne prestaje na društvenim mrežama, a pojedini smatraju da je Anđela Ignjatović Breskvica oštećena glasovima stručnog žirija.

Veljko Ražnatović, koji je davao svesrdnu podršku Breskvici, oduševljen je njenom pesmom "Gnezdo orlovo", i drugi dan od proglašenja pobednika ne može da dođe sebi. On je rano jutros, tokom šetnje, objavio video na Instagram storiju čudeći se da će nas pesma "Ramonda" predstavljati u Malmeu.

Teja Dora
foto: Instagram, screenshot RTS

- Lila ramonda... j**te" - bilo je sve što je rekao Ražnatović.

Ipak, po svemu sudeći sa njim se ne slaže njegova majka Svetlana Ceca Ražnatović i sestra Anastasija Ražnatović, koje su javno podržale Teya Doru. Štaviše, Teodora je pre nekoliko godina napisala i jedan od najvećih Anastasijinih hitova "Gotovo".

Podsetimo, Teya Dora je pre nekoliko dana istakla da obožava Ražnatovićeve.

- Nas dve smo koleginice i ja sam joj radila dve pesme. Obožavam i Cecu i Anastasiju - rekla je naša nova predstavnica na Evroviziji.

Anastasija Ražnatović, Svetlana Ražnatović Ceca
foto: Printscreen/Instagram, Petar Aleksić, Nemanja Nikolić

Inače, Ceca je i pre finala pozvala ljude da glasaju za Teya Doru, a isto je učinila i njena ćerka Anastasija Ražnatović.

- Teya Dora, moj hitmejker. Glasamo svi za nju. Idemo!!! - napisala je Anastasija pre finala, a nakon što je odnela pobedu, Ražnatovićeva joj je javno čestitala:

- Bravo mačko! Zaslužila si! - poručila je Anastasija Teyi, uz tri srca.

Kako će se ovaj "sukob" suprostavljenih mišljenja završiti - ostaje da vidimo.

PZE, Pesma za Evroviziju, Pesma za Evroviziju 24
foto: Nenad Kostić

Kurir.rs

Bonus video:

00:09

Veljko Ražnatović isprozivao Teya Doru i pesmu Ramonda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track